iPhone 14 Pro ontwerpgerucht doet ons blijven hopen op inkeping

iPhone 14 Pro

2022 is net begonnen en we horen al zoveel over de iPhone 14. Dit laatste stukje heeft betrekking op de iPhone 14 Pro. Geruchten hebben gesuggereerd dat de nieuwe Pro-modellen de gevreesde inkeping zullen laten vallen die Apple sinds de iPhone X voor Face ID heeft gebruikt. In plaats daarvan zou Apple een pilvormige uitsparing gebruiken voor de camera aan de voorkant en Face ID-hardware die won werken niet onder het scherm.

Maar een nieuw gerucht van display-analist Ross Young (via Twitter) beweert dat de iPhone 14 Pro niet alleen een pilvormige uitsparing zal hebben, maar ook een cirkelvormige perforatie. Je kunt zien hoe de laatste eruit ziet op de beste Android-telefoons en hoe de pil eruit zou kunnen zien als hij helemaal teruggaat naar de Galaxy S10 Plus.

Dat zijn veel uitsparingen in het display. Het roept de vraag op, waarom houdt Apple niet gewoon vast aan de kleinere inkeping die het op de iPhone 13 introduceerde? Of werken om het nog meer te verkleinen?

Young beweert dat de pil voor de camera’s aan de voorkant en IR-camera’s is, terwijl de perforator de Face ID-dot-projector zal huisvesten. Vermoedelijk zal de pil links in het midden zijn, terwijl de perforator rechts van het midden zal hangen. Met dit nieuwe ontwerp moet je je afvragen of Apple er niet in is geslaagd Face ID onder het scherm te migreren.

iPhone 14 Pro

Alles bij elkaar zijn twee uitsparingen niet het einde van de wereld. De combinatie zou iets mooier moeten zijn dan de inkeping die we nu hebben (zowel de originele als de slankere). Uitsparingen zouden ervoor zorgen dat de telefoon er premium en up-to-date uitziet wat betreft het ontwerp op alle schermen. Het is geen geheim dat Android-telefoons op dit gebied ver vooruit zijn gesprongen, hoewel ze geen Face ID hebben.

De iPhone 14 Pro wordt ook getipt om ook een 48MP-hoofdcamera te krijgen, wat mogelijk een krachtige cameratelefoon oplevert (alsof de iPhone 13 Pro nog niet goed genoeg is). Maar laten we niet vergeten dat er geruchten gaan dat je misschien niet voor Pro hoeft te gaan om een ​​iPhone met een groot scherm te krijgen. Apple zou van plan zijn om de 6,1-inch iPhone 14 en 6,7-inch iPhone 14 Max uit te brengen, evenals de 6,1-inch en 6,7-inch Pro-modellen.

We verwachten in september alles over de iPhone 14 te horen, dus we hebben nog een lange weg te gaan. Maar wees in de tussentijd voorbereid op allerlei geruchten en lekken en maak een bladwijzer van onze iPhone 14-hub voor de laatste informatie.

U leest: iPhone 14 Pro ontwerpgerucht doet ons blijven hopen op inkeping

Ook populair: Top 10 beste smartphone met camera 2022 voor de mooiste foto’s

Dit vind je misschien ook leuk: