IPL apparaat kopen? Bestel de Philips Lumea Prestige SC2009/00!

ipl apparaat kopen

Overweeg jij om een IPL apparaat aan te schaffen? Ontharen via IPL is de laatste tijd enorm aan het toenemen in populariteit. Dit komt omdat met deze methode de haartjes verreweg het langste wegblijven. Door de zachte en pijnloze lichtimpulsen worden de haarzakjes min of meer in slaapstand gebracht. Hierdoor groeien ze na vijf behandeling pas na een periode van acht weken weer terug. Zo kan je dus twee maanden met een gladde huid rondlopen! Ideaal wanneer je vaak last hebt van overgevoelige reacties op het scheren, zoals het krijgen van bultjes of een rode huid. Dat is bij een methode als dit uitgesloten.

Waar moet je op letten wanneer je een degelijk IPL apparaat kopen wilt? Wanneer ik kijk bij Bol.com en ik sorteer op de populairste apparaten, dan zie ik dat de Philips Lumea Prestige SC2009/00 het beste verkocht is. Deze uitvoering kost €349,00 en je krijgt er drie opzetstukken bij: een voor gezicht, een voor het lichaam en een voor bikinilijn. Je bent dus in een klap klaar wanneer je meerdere haartjes op diverse plekken wilt weghalen! Daarnaast heeft hij 250000 flitsen, waardoor je er jarenlang plezier aan kan beleven. Een investering die op een lang termijn z’n geld terugverdient. Ook de vele positieve kantenreviews bevestigen de succesvolle werking van dit ontharingsapparaat.

Bestel hier het bestverkochte IPL apparaat, de Philips Lumea Prestige SC2009/00, online!

ipl apparaat kopen           ipl apparaat kopen

Een IPL apparaat kopen: waar let je op?

Waar moet je nu precies opletten wanneer je de aanschaf van een IPL apparaat overweegt? Ten eerste zijn er verschillende uitvoeringen te koop met betrekking tot het lichaamsdeel wat je wilt ontharen. Zo zal je apparaten hebben die speciaal voor het gezicht geschikt zijn, net als voor de benen of bikinilijn. Dit komt omdat sommige haren stugger zijn van aard dan anderen en dit vergt een ander kopstuk. In het geval van het Philips Lumea apparaat hierboven kan je alle kanten op doordat het alle drie de opzetstukjes bevat. Daarnaast kan je huidsleur van belang zijn bij het uitzoeken van een apparaat. Zo is een donkere huidskleur voor bepaalde typen ongeschikt. Kijkt dit dus goed na.

Waarom een IPL apparaat kopen?

Misschien vraag je je af waarom je in eerste instantie een Philips Lumea IPL apparaat kopen zou. Er zijn eigenlijk twee redenen waarom je dit zou kunnen overwegen. Ten eerste blijven de haartjes langer weg ten opzichte van andere scheermethoden als waxen of harsen. Hiermee ben je namelijk tot wel acht weken verlost van haartjes en zal de huid glad blijven. Dit is een fijne gedachte wanneer je graag haarloos onder de oksels, op de benen of bikinilijn rondloopt. Daarnaast is het de perfecte oplossing voor mensen die overgevoelig zijn voor scheren. Een rode huid, bultjes of irritatie is met deze methode minimaal doordat je er zolang niet naar hoeft om te kijken.

Een goed IPL apparaat kopen? Kies voor het bestverkochte model, de Philips Lumea Prestige SC2009/00!

ipl apparaat kopen              ipl apparaat kopen

IPL ontharing voor gezicht, lichaam en bikinilijn

Wil jij in een keer klaar zijn met alle ongewenste haartjes, waar die zich ook bevinden, dan is de Philips Lumea Prestige SC2009/00 de beste keus. De vele positieve klantenreviews bevestigen de beloftes dat de haartjes lang wegblijven. Bovendien is hij zowel voor gezicht, lichaam als bikinilijn geschikt. Een goede optie wanneer je een all in one product zoekt.