Je nek verstevigen met het Dermalogica Neck Fit Contour Serum

je nek verstevigen

We worden allemaal ouder en een kalkoennek is liever het laatste waar we dan mee willen rondlopen. Dermalogica heeft een gloednieuw product uitgebracht, het Neck Fit Contour Serum. Wanneer je je nek verstevigen wilt, samen met het decolleté, is dit serum met Flex Lift Contour-technologie het product om te gebruiken. Ik heb nog nooit een huidverzorgingsproduct geprobeerd dat specifiek voor de nek is, dus ik was erg geïnteresseerd om het uit te proberen. In deze Dermalogica Neck Fit Contour Serum review lees je mijn ervaringen met dit nekserum, welke je voor €81,00 op bol.com kan bestellen.

Het Dermalogica Neck Fit Contour Serum maakt fijne lijntjes glad en helpt om de huid te beschermen tegen vervuiling, die kan leiden tot vroegtijdige tekenen van huidveroudering.

Je nek verstevigen

Wat is het Dermalogica Neck Fit Contour Serum?

Het neck fit contour serum, is een verstevigend serum dat een huidverzorgingsworkout is voor je nek en decolleté. Ze zeggen dat het de huid onmiddellijk strakker maakt en in de loop van de tijd strakker maakt voor een zichtbaar gelift en gemodelleerd uiterlijk.

Het heeft Rye Seed Extract dat werkt met een nieuw Palmitoyl Tripeptide-42 en Rambutan Extract, dat retinol-achtige resultaten levert, de huid zichtbaar gladder, verstevigend en verstevigend. De Flex Lift Contour Technologie zorgt voor een zichtbaar liftend en verstevigend effect, verzacht de fijne lijntjes en helpt de huid te beschermen tegen vervuiling die kan leiden tot vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Een op de opstandingsplant geïnspireerd polysacharide helpt de vochtbarrière van de huid te versterken, voor een glad en egaal uiterlijk.

Wat informatie die op de bijsluiter stond die ik met u wilde delen: “Niet alle neklijnen komen door veroudering. De nekhuid is dun, delicaat en meer vatbaar voor verslapping dan de huid van uw gezicht. Je nek is kwetsbaarder voor UV-schade, vooral bij gebruik van geurstoffen. Tech nek – herhaaldelijk neerkijken op elektronische apparaten kan nekplooien verdiepen”. Je nek verstevigen is dus het hoofddoel van dit product.

U zet de applicator AAN. Kantel uw kin omhoog en rol de applicator over de hele hals van het decolleté tot aan de kaaklijn. Knijp zachtjes in de tube om het serum af te geven tijdens het rollen. Zet de applicator terug in de UIT-stand en rol hem verder in een opwaartse beweging over de huid om het serum in te masseren. Houd de kin omhoog totdat het serum is opgedroogd. Je kunt ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken.

Je nek verstevigen

Mijn ervaringen met Dermalogica Neck Fit Contour Serum

Ik gebruik dit nekserum nu bijna 6 weken dagelijks om te kijken of het daadwerkelijk je nek verstevigen kan. Het nekserum heeft een lichte geu, die ruik je tijdens het gebruik, maar merk ik daarna niet meer op.

Ik vind dat de tube gemakkelijk uit het product te persen is. Het product masseert in de huid met de applicator, die echt verkoelend aanvoelt op de huid. Het duurt niet lang voordat het serum volledig in de huid trekt en opdroogt. Als het helemaal droog is, breng ik er een vochtinbrengende crème over aan. Ik vind dat het een geweldige gladde basis vormt voor de moisturizer.

Elke keer dat ik dit serum heb gebruikt, voelt mijn nek heel zacht en gehydrateerd aan. In mijn nek heb ik wel wat lijntjes en ik heb zeker een verschil opgemerkt met hoe ze eruit zien. Vanaf het eerste gebruik van dit product maakte het de huid een beetje glad en strakker. Bij voortgezet dagelijks gebruik heb ik gemerkt dat mijn huid in mijn nek gladder, strakker en steviger is geworden. De lijnen zijn licht aanwezig, maar zijn niet zo zichtbaar als ze waren.

Ik ben erg blij met de resultaten die ik heb gehad met het gebruik van dit nekserum. Wat dat betreft maakt het merk zijn belofte waar en is dit een hele goede keuze wanneer je op zoek bent naar een verstevigend product voor de nek.

Ook populair: Dermalogica tegen puistjes: gebruik Clear Start!