Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review: wauw!

Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review

Een zo bloemig eau de parfum, So Scandal! Op de grootste mode-industrieavonden in de hoofdstad hangt een vleugje schandaal in de lucht. Schandalig, extreem, bedwelmend. Bij elke verschijning overspoelt haar uitbarsting van oranjebloesem, jasmijn en tuberoos haar publiek met een sensuele elegantie. Haar verslavende melkachtige tonen omhullen en prikkelen de zintuigen. Ze laat gebroken harten achter in haar kielzog. In deze Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review deel ik mijn ervaringen met deze romige geur.

Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review

Over Jean Paul Gaultier So Scandal!

  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Parfum
  • Geurfamilie: fruitig-bloemig
  • Parfumeur: Daphné Bugey en Fabrice Pellegrin
  • Prijs: €53,22 voor 30ml, €103,37 voor 80ml,

NOTEN

  • Topnoten: Oranjebloesem, Framboos
  • Hartnoten: Tuberoos, Jasmijn Sambac
  • Basisnoten: Melkachtige noot

Een romige frambozencake

Zelfs als ik van het originele Scandal hou, moet ik toegeven dat dit gewoon wauw is, ik vind bijna nooit een flanker die beter is dan het origineel, maar So Scandal! verrast me echt. Het opent als een melkachtige framboos, heel melkachtig als een cake. Het is helemaal geen sappige framboos, het is zeker romige. Als het opdroogt begint de tuberoos te verschijnen vermengd met de melkachtige framboos, in tegenstelling tot het origineel Scandal deze heeft geen honing, dus als je de vorige niet lekker vond, zou je deze waarschijnlijk lekker vinden, en hij heeft een sterke aanwezigheid van tuberoos.

Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review

Duur en sillage, bereik gemakkelijk de 8 uur, en het heeft een zeer goede projectie, met twee sprays zou het meer dan genoeg zijn, nu heeft dit parfum veel aanwezigheid en persoonlijkheid, daarom zou ik het aanbevelen voor de nacht of een feest maar niet als alledaags parfum, want het is een niet gemakkelijk te dragen parfum, in feite kreeg ik de keren dat ik het gebruikte wat extra aandacht, het is echt sexy en onverschrokken, echt een goede optie voor iemand die op zoek is naar een krachtige geur.

U leest: Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum review: gewoon wauw

Ook populair: Top 3 Marc Jacobs Decadence dupe en vergelijkbare alternatieven