Jezelf een gezichtsbehandeling geven vanuit huis

jezelf een gezichtsbehandeling geven

Mijn vaste spa- en beautysalon lig top tien minuten lopen van mijn huis. Hoeveel geluk heb ik?! Ik ging er in mei heen en ontving de beste gezichtsbehandeling van mijn leven. De hele ervaring was geweldig. Mijn schoonheidsspecialiste deed meer dan alleen mijn gezicht behandelen; ze deelde tips over hoe elk product moet worden aangebracht, zodat mijn huid alle ingrediënten beter opneemt. Sindsdien merkte ik zo’n verbetering in mijn huid en hoeveel ontspannender mijn avondroutine is geworden. Hier zijn haar tips, ik vind de eerste twee zo gemakkelijk op te nemen in een ochtend- of avondroutine. Ik doe het graag ‘s avonds, omdat ik dan de extra tijd heb om te ontspannen en te genieten van elke stap. Jezelf een gezichtsbehandeling geven is een moment voor jezelf en je huid!

Tip #1 Begin met een massage
Begin uw huidverzorgingsroutine altijd met een lichte massage, dit stimuleert de gezichtsspieren. Met regelmatige massage helpt u zuurstof naar dat gebied te brengen – wat op zichzelf een natuurlijke vorm van huidverzorging tegen veroudering is. Meer bloedtoevoer naar het gebied verhoogt de productie van collageen, wat een gezonde en natuurlijke glans aan de teint geeft.

De gezichtsmassage kan met uw handen worden gedaan; Ik begin dit graag onder de douche, waar ik een reiniger en het water gebruik. Ik concentreer me op de nek, dat is waar de meeste van mijn spanning zit, ook gebruik ik graag gezichtsmassageapparaten. Mijn favoriet is de Mesotherapie Gezichtsmassage apparaat:

Jezelf een gezichtsbehandeling geven

Tip #2 Warm werkt beter
Mijn schoonheidsspecialist raadt aan om altijd lauw water te gebruiken om je gezicht te wassen en de serums in je handen op te warmen voordat je het op het gezicht aanbrengt. Het zal de producten helpen om meer te absorberen door de temperatuur in je huid te verhogen.

Tip #3 Facial voor injectables
Bent u van de Botox of fillers? Boek uw gezichtsbehandeling een dag voor uw Botox / fillers-afspraken. Ze legde uit dat als je kort na een ontspannende gezichtsbehandeling voor injectables ingaat, je resultaten beter en effectiever zullen zijn omdat de spieren in je gezicht ontspannen zijn.

Tip #4 Het product van de heilige graal
Na mijn behandeling kreeg ik een Clarins Double Serum mee, en ik ben verliefd! Ik kan echt niet geloven dat ik zo lang zonder heb gezeten. Mijn huid reageerde er zo goed op en ik merkte meteen dat het er gezonder en jeugdiger uitziet. Clarins best verkopende Double Serum heeft twee krachtige anti-aging serums in één en zit boordevol krachtige plantenextracten – waaronder kurkuma, bekend om zijn uitzonderlijke anti-verouderingseigenschappen – om lijntjes en rimpels effectief aan te pakken en de huid egaal te maken. toon en boost de uitstraling in slechts 7 dagen. Ik merkte dat mijn huid er de eerste dag gladder en stralender uitzag.

Jezelf een gezichtsbehandeling geven

Wanneer ik zelf thuis een gezichtsbehandeling doe met eerst een massage op een schone huid, daarna een verwarmde serum onder mijn dag-of nachtcrème heb ik altijd een stralende, gezonde huid en voel ik mij als herboren. Het is even een moment ontspannen en bezig zijn met het verzorgen van de huid. Hierbij beveel ik met name de Clarins Double Serum aan iedereen aan! Jezelf een gezichtsbehandeling geven met een heerlijke product als dit is niet alleen genieten, maar je ziet direct resultaat.

Ook populair: 6x de beste budget huidverzorging met het WOW effect!