Jil Sander Sun review: het toppunt van een zomers parfum

Jil Sander Sun review

Hoewel ik een behoorlijk grote collectie parfums heb, kan ik soms een beetje kieskeurig worden als ik de mooie, dure parfums gebruik. Van dag tot dag heb ik de neiging om naar goedkopere geuren te grijpen die ik niet erg vind om in mijn tas te gooien en royaal te gebruiken. De nieuwste toevoeging aan mijn parfumcollectie is de Jil Sander Sun Eau De Toilette. In deze Jil Sander Sun review lees je mijn ervaringen met deze zwoele vakantieparfum! Je kan de geur in 30 ml (€24,00) of 75 ml (€41,99) bij bol.com bestellen.

Over Jil Sander Sun

Jil Sander Sun Eau De Toilette was een koopje en ik kan nu al zeggen dat dit mijn zomergeur gaat worden. Ik bestelde de fles van 75 ml; een vrij gewone witte fles die niet al te luxe oogt, maar ik vind het niet erg om dit in mijn tas te stoppen en mee te nemen. Deze geur is echt het toppunt van de zomer. Ik sprayde het op en vroeg mijn vriend naar zijn gedachten en zijn antwoord was: “Dat ruikt naar vakantie”. In mijn ogen is dat een winnaar voor mij. Het zal ook geweldig zijn om dit in de winter te hebben als ik droom van de zomer en naar het buitenland ga.

Jil Sander Sun review

Waarom dit dé zomergeur is

Dus wat zit er in deze geur waardoor het eigenlijk naar de zomer ruikt? Jil Sander Sun Eau de Toilette heeft enkele fruitige topnoten met Afrikaanse oranjebloesem en rozenhout. Het heeft ook enkele bloemige tonen van roos, lelietje-van-dalen en ylang-ylang met basisnoten van vanille, amber en sandelhout. Dus eigenlijk is er echt van alles een beetje, maar het is een uitstekende combinatie die eigenlijk de geur van de zomer is. Wat ik niet kan geloven, is dat Jil Sander Sun eigenlijk al in 1989 werd gelanceerd, dus dit bestaat al meer dan dertig jaar! Het moet dus best goed zijn om er nog steeds te zijn!

U leest: Jil Sander Sun review: het toppunt van een zomers parfum

Ook populair: Versace Dylan Turquoise pour Femme review: levendig tropisch