Jimmy Choo Flash review: een ongelooflijke fruitige rozenmix

Jimmy Choo Flash reau de parfum review

Flash! Ahhhhh! Hij is een wonder. Natuurlijk kan ik mijn Jimmy Choo Flash review niet beginnen zonder te verwijzen naar de cultklassieker uit 1980 Flash Gordon-film met Sam J. Jones, de ongelooflijke legendarische Timothy Dalton en de verbluffende Ornella Muti. Hoe ze al deze mensen hebben gekregen, inclusief de meest geweldige glam-band die de soundtrack doet, Queen, verbijstert me echt.

Als een nerd heb ik de Flash Gordon-film ongeveer 500 keer in mijn leven bekeken en opnieuw bekeken. Ik kan alle rollen spelen, vooral die van Dr. Zarkov om de een of andere reden en de Floating Servant van Ming. Hoe dan ook, Jimmy Choo Flash Eau de Parfum laat alles achter zich en is ALLE elegantie, geen oubollige vulling hier a la Flash Gordon de film. Kijk eens!

Jimmy Choo Flash review

De geur: een ongelooflijke fruitige rozenmix

Flash is alles waar ik van hou in een geur! Q de themamuziek! De tweede geurlancering van Jimmy Choo is net zo sexy als een nieuw paar schoenen en de perfecte ‘dress up’-geur die dag en nacht kan worden gebruikt. Noten van roze peper en aardbei openen het parfum met een uitbarsting van fruitigheid, terwijl een sterk hart van witte bloemen een flirterig randje geeft dat de geur bijna verandert in een fruitige rozenmix. Witte poederachtige houtsoorten worden gecombineerd met de fruit- en bloemenelementen tijdens het drogen en creëren warmte, sensualiteit en een prachtige afwerking van een ongelooflijke geur!

Jimmy Choo Flash review

Over de flacon

Gehuisvest in een geslepen kristallen glazen fles met een diamantachtige topper Flash is vrij flitsend maar op een elegante, verfijnde manier!

Mijn Jimmy Choo Flash review geeft deze parfum een dikke 10

Als je van fruitige geuren met houtachtige, bloemige elementen houdt, zal je dit zeker geweldig vinden. Snuffel het in de winkel! Ik vind het ongelooflijk ruiken. Prinses Aura keurt het goed. Mijn Jimmy Choo Flash review geeft deze prachtige flacon met daarin een heerlijke parfum een dikke 10!

Ook populair: Juicy Couture Viva La Juicy Noir review: zoet, lief en flirterig