Juicy Couture Viva La Juicy Noir review: zoet, lief en flirterig

Juicy Couture Viva La Juicy Noir review eau de parfum spray

De geur van Juicy Couture, Viva La Juicy Noir, maakte een groot debuut voor het herfstseizoen 2013. Als je houdt van de essentie van de zoete bloemige geur van Juicy Couture en altijd al een beetje meer verfijning en volwassenheid wilde hebben, dan zul je Viva La Juicy Noir geweldig vinden. Dit is de volwassen elegante zus van Viva La Juicy en ze is klaar voor de nacht! In deze Juicy Couture Viva La Juicy Noir review vertel ik je alles over deze heerlijke parfum.

juicy Couture Viva La Juicy Noir review

Een speelse, lieve en flirterige geur

Ik ben dol op zoete, fruitige bloemen, dus Viva La Juicy is natuurlijk mijn favoriete favoriet. Ze is speels, lief en behoorlijk flirterig! Als je haar echter leuk vond maar niet van haar hield en wou dat ze wat volwassener was, ben ik er zeker van dat je Viva La Juicy Noir geweldig zult vinden! Viva La Juicy Noir haalt al het speelse en vrouwelijke plezier van de originele Juicy-geur en voegt een paar verfijnde tonen toe die zo zoet en sappig zijn in gevaarlijk, zwoel en verleidelijk. Maak je geen zorgen, het snoepje is er ook nog!

Noir is een heerlijke geur die de leuke geur voor overdag van Viva La Juicy opneemt en kruidt met tonen die het een uitstekende zwoele geur kunnen zijn voor een avondje uit. Haar blijven hangen en gooien zijn ook uitstekend, dus ze zal tot ver in je late avondjes uit meegaan.

Over de flacon

Viva La Juicy Noir wordt geleverd in een felroze kristallen fles met metallic accenten en een zwart satijnen striklint. Haar topnoten beginnen met sappige bessen en mandarijn en een delicate uitbarsting van bloemige tonen zoals kamperfoelie, gardenia en jasmijn. Ze droogt op tot een zachte, gezellige amber met heerlijke dessertachtige tonen van karamel en vanille met een laatste laag sandelhout die de geur omhult met een zekere rijkdom en warmte. Ze is nog steeds erg speels met dank aan haar fruitige tonen, maar ze is ook een decadent dessert, dat om middernacht wordt geserveerd.

juicy Couture Viva La Juicy Noir review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Mijn Juicy Couture Viva La Juicy Noir review geeft deze parfum 5 sterren!

Ik ben dol op de geuren van Juicy Couture en Noir heeft een speciale plek in mijn collectie. Je zult er zeker van houden als je een Juicy-fan bent! Ja, van mijn Juicy Couture Viva La Juicy Noir review krijgt deze heerlijke parfum 5 welverdiende sterren!

Ook populair: Olaplex nr 8 review: direct gezonder en sterker haar