Katy Perry Mad Love review: zoet, sappig en sexy

katy perry mad love review

Ik ben verheugd om een ​​recensie van de nieuwe Katy Perry Mad Love Perfume met je te delen. Dus waarom ben ik zo enthousiast over Mad Love? Ik moet toegeven dat ik zo’n gepassioneerde haat-liefde-relatie heb met geuren van beroemdheden. Sommigen hou ik van, de meeste haat ik. In 2014 voegde Katy een kleine geur toe aan haar groeiende imperium van parfums genaamd Mad Potion en ik moet toegeven dat ze er gemakkelijk en snel verliefd op werd. De funky fles, de heerlijke gourmand vanille geur, de mogelijkheid om het te combineren met andere geuren, het was meteen een schot in de roos voor mij. In deze Katy Perry Mad Love review vertel ik je al het lekkers wat deze parfum te bieden heeft.

Ik geef toe dat ik een beetje sceptisch was over de lancering van de nieuwe Mad Love Fragrance. Hé, ik hield echt van het origineel, maar ik twijfelde aan een vervolg, omdat sequels meestal niet zo goed zijn als het origineel, toch? Ik merk ook dat wanneer het merk een nieuwe geur lanceert onder dezelfde naamgenoot, dit meestal betekent dat ze bijna identiek ruiken aan de originele geur met kleine nootvariaties. Neem bijvoorbeeld de Armani Rose Si, die ruikt naar mijn mening ongeveer naar de originele Armani Si. Ik was bang dat Mad Love gewoon een variatie op Mad Potion zou zijn. Het lijkt dat ik me weinig zorgen hoefde te maken. Mad Love lijkt absoluut niet op de originele Mad Potion! Maar zou het wel net zo goed zijnl?

Katy Perry Mad Love review

Katy Perry Mad Love parfum: een fruitcocktail in een zware siroop

Ja, ja! Het is zo goed als het origineel! Mad Love is niet alleen compleet anders, maar ook schattig zoet en perfect om als laagje met het origineel te combineren. In tegenstelling tot de originele geur concentreert deze zich op zoete, sappige tonen. Als je van leuke, zoete fruitige bloemen houdt, zul je dit geweldig vinden. En als je dat niet doet? Tem het af en voeg een beetje Mad Potion toe aan de mix om een ​​warme envelop van vanille te creëren rond de zoete melodie van Mad Love! Over complete tegenstellingen gesproken, zelfs de fles is ongelooflijk verschillend van de luide, felpaarse fles van het origineel. Hoewel de vorm hetzelfde is, wordt Mad Love geleverd in een schattig, flirterig klein lichtroze flesje met een witmarmeren bolvormige stop. Het doet me denken aan Valentijnsdag, want het roze in combinatie met de hartaccenten geeft die sfeer gewoon af.

Deze geur begint met een fruitige opening van Lady Apple Sorbet, gevolgd door sappige, zoete aardbeien en een vleugje zure roze grapefruit! De eerste nevel doet me denken aan een fruitcocktail in een zware siroop. Terwijl het bezinkt, komen zachte tonen van pioenroos en jasmijn door en uiteindelijk krijg je bij het verdrinken een verwarmende huid, muskus en hints van sandelhout. De fruitigheid blijft bij het drogen, maar de muskus en sandelhout temmen de aanvankelijke zoetheid. Ik kon niet anders dan denken aan ingeblikte peren als ik dit droeg. Het ruikt naar gepelde peren op siroop terwijl het op mijn huid blijft zitten en er is een klein twangy nootje op de achtergrond. Het is een hele schattige geur, maar het heeft ook een zekere sexiness. Dit draagt ​​het beste op kleding versus op de huid, omdat het vrij snel slijt met mijn lichaamschemie. Ik vind het leuk om het op mijn kleding te vernevelen om de beste geur te krijgen, aangezien mijn drogere huid het in een periode van drie uur opzuigt. Mist het op je kleding en je zult er de hele dag door mooie kleine slierten van krijgen.

katy perry mad love review

Tip: mix Mad Love met Mad Potion!

Omdat Mad Potion zo’n geweldige laagjesgeur is, werd ik bijna meteen enthousiast over het mixen van Mad Love met Mad Potion. Ze werken ongelooflijk goed samen. Alleen Mad Love is alleen zoet, stroperig, maar als je het combineert met Mad Potion wordt het een sexy fruitige vanille-melange. Er moet hier enige ironie zijn, aangezien Mad Potion me doet denken aan iets dat is gekookt in het laboratorium van een gekke wetenschapper, dus het is heel passend dat je een cocktail kunt maken en de twee geuren kunt mengen om een ​​nieuwe, unieke blend te creëren.

Net als Mad Potion, zal Mad Love niet voor iedereen zijn. Ik denk dat je jong van hart moet zijn en van een speelse, zoete geur moet genieten om ervan te genieten. Veel mensen aan wie ik Mad Potion aanbeveelde, waren verrast hoe goed ze het vonden. Ik heb het gevoel dat Mad Love hetzelfde zal zijn! Schrijf het niet af voordat je het hebt geprobeerd!

Ja, mijn Katy Perry Mad Love review geeft deze parfum zeker 5 sterren. Veel geuren van beroemdheden zijn keer op keer een herhaling van precies hetzelfde, maar ik kan eerlijk zeggen dat als er een andere ‘Mad’-geur in de maak is langs de lijn van Katy, ik de eerste zal zijn die ik wil kopen als zowel Mad Potion als Mad Love heeft van deze parfumliefhebber een heel gelukkig meisje gemaakt!

Ook populair: Escada Candy Love review