Keelsnoepjes tegen hoesten en een zere keel: dit zijn de beste!

Keelsnoepjes tegen hoesten

Niets is zo storend als hoesten. Of u nu luistert naar iemand met een aanhoudende hoest die bij u in de buurt zit in een theater, of u bent zelf de ongelukkige hoest, snelle hoestverzachting kan dringend zijn – vooral tijdens het verkoudheids- en griepseizoen of een ernstige pandemie wanneer een hoest mensen bang kan maken die misschien zich zorgen maken over het krijgen van een ziekte. De beste keelsnoepjes tegen hoesten bieden niet alleen een snelle hoestverlichting, maar helpen ook om onze verkoudheid en symptomen van het bovenste luchtwegvirus te verlichten wanneer we ons thuis ziek en ongemakkelijk voelen.

Keelsnoepjes tegen hoesten zijn een snelle en smaakvolle manier om rustgevende verlichting te brengen bij keelpijn, hoesten en zelfs verstopte neusholtes en sinusdruk. Maar met zoveel merken, soorten en smaken die nu beschikbaar zijn, hoe weten we wat we moeten kiezen? Het kan helpen om de basiscategorieën van keelsnoepjes en hun ingrediënten te begrijpen voordat u een keuze maakt.

Deze oer-hollandse Anta Flu keelpastille verzorgt de keel en verfrist de adem. De eucalyptus houdt je luchtwegen vrij.

Keelsnoepjes tegen hoesten

De Magie Van Menthol

In 1881 ontdekte William Luden hoe hij de magie van menthol kon gebruiken in een kleine zuigtablet voor keelpijn en hoestverlichting. Traditioneel komt menthol uit de krachtige extracten van muntplanten, waaronder pepermunt, groene munt en wilde maïsmunt.

Tegenwoordig kan de menthol die in de beste keelsnoepjes tegen hoesten wordt gevonden natuurlijk zijn of in het laboratorium zijn gemaakt. Menthol heeft een krachtig verkoelend effect dat een zere, kriebelende keel verzacht en het hoesten kalmeert.

De krachtige dampen die menthol afgeeft, helpen ook om verstopte neus- en bronchiën te openen, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen tijdens infecties van de bovenste luchtwegen, zowel viraal als bacterieel. Als uw verkoudheids- of virussymptomen uw luchtwegen verstoppen of hoestbuien veroorzaken, kan een op menthol gebaseerde hoestbui uw beste keuze zijn.

Veel menthol-keelsnoepjes bevatten ook eucalyptus, een ander plantaardig ingrediënt met verkoelende dampen. Eucalyptus heeft ook natuurlijke pijnstillende eigenschappen die keelpijn helpen te verdoven. De combinatie van menthol en eucalyptus maakt keelsnoepjes tegen hoesten een krachtpatser voor verlichting.

De schoonheid van botanische producten

Mensen gebruiken al duizenden jaren planten en kruiden medicinaal om keelpijn te verzachten. Thee en tincturen gemaakt van kruidenremedies waren gebruikelijk lang voordat snoepmakers en banketbakkers leerden hoe ze de populaire remedies konden maken in snoepachtige zuigtabletten voor draagbaarheid.

Met de hernieuwde belangstelling van vandaag voor de kracht van de ingrediënten van de natuur, bieden veel van de beste keelpastilles plantaardige producten voor verlichting van de hoest op basis van kruiden, met of zonder toevoeging van menthol. Mentholvrije kruidenkeelsnoepjes kunnen ook goed werken voor kinderen of mensen die gevoelig zijn voor de extreme smaak en het verkoelende gevoel dat afkomstig is van een mentholsnoepjes.

Als je het een leuk idee vindt om een ​​keelsnoepjes op kruidenbasis te gebruiken, zoek dan naar de beste pastilles die ingrediënten bevatten zoals zoethout, dat al lang wordt gebruikt vanwege het milde verdovende effect en de ontstekingsremmende eigenschappen. Andere heilzame kruiden voor keelpijn en hoesten zijn kaasjeskruid, anijs, pepermunt, citroenmelisse, wilde tijm, rozemarijn, lindebloemen, vlierbloesem en salie. Kruidnagel en kaneel zijn kruiden die ook kunnen helpen om een ​​zere keel te verdoven en te verzachten.

De beste hoestbuien in kruidenformules bieden combinaties van deze kruiden die rustgevend en genezend zijn zonder de harde smaak en dampwerking van menthol of eucalyptus.

Bronchostop DIRECT Hoestpastilles met Honing: Hoestpastilles voor snel elke hoest tijdens een verkoudheid, voor zowel droge als vastzittende hoest en verzachten keelpijn.

Keelsnoepjes tegen hoesten

De Historische Voordelen Van Honing

Honing bedekt en verzacht niet alleen een zere keel, maar het heeft ook natuurlijke antiseptische en antibiotische eigenschappen die de genezing kunnen bevorderen omdat het hoestsymptomen verlicht. Een onderzoek uit 2018 over kinderen die honing kregen om te hoesten, wees uit dat het verlichting bood van hoesten en een betere nachtrust bood in vergelijking met kinderen in het onderzoek die een zoete placebo kregen zonder echte honing. Hoewel artsen geen honing aanbevelen voor baby’s jonger dan een jaar vanwege het risico op botulisme, helpen honing of keelsnoepjes op basis van honing keelpijn bij zowel kinderen als volwassenen te verzachten.

Keel pastilles met alleen honing, honing met citroen of honing in combinatie met heilzame kruiden verzachten niet alleen keelpijn bij hoesten, verkoudheid of griep, maar ze verlichten ook de schorheid, waardoor ze de beste keel snoepjes zijn voor theateracteurs of openbare sprekers .

Combinatie keelsnoepjes

Dankzij de innovatieve merken van vandaag kunt u de beste keelsnoepjes voor u of uw gezin kiezen door te beslissen of u de ijzige dampeffecten van krachtige menthol of de kalmerende, kalmerende voordelen van keel pastilles op botanische basis wilt.

Je kunt ook veel producten vinden die een mix van beide soorten bieden, soms ook met honing. Veel populaire kruidenmerken bieden consumenten een keuze aan producten, met of zonder menthol, en menthol-snoepjes kunnen ook kruiden en honing toevoegen.

Door de ingrediëntenlijst op uw keelpastilles te lezen, zult u zeker vinden wat u zoekt bij het verlichten van keelpijn.

Ook populair: Beste winterjassen voor heren in 2021 die stijlvol en warm zijn