Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review

Welkom bij mijn Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review! Bij volumineus haar draait het niet alleen om je stylingproducten. Het is ook een kwestie van reinheid. Volumineus haar – geloof het of niet – begint met een goede reiniging, oftewel de juiste shampoo. Shampoos helpen de gezondheid van de hoofdhuid aan te pakken en geven ons haar een frisse lei om te absorberen wat er daarna komt.

Volume kan ook verschillende betekenissen hebben voor verschillende haartypes. Dunner wordend haar wil misschien volume van de wortels tot de punten. Fijn haar maakt zich misschien alleen zorgen over het krijgen van een goede en langdurige lift bij de wortel. Zelfs dikker haar heeft misschien alleen haaruitvalpreventie of versterking nodig om dagelijkse stressfactoren te bestrijden. Mijn punt is dat volume iets is waar we allemaal op onze eigen unieke manier naar hunkeren.

Toen ik werd gevraagd om Kerastase’s Bain Densité Shampoo te testen, had ik mijn eigen redenen waarom de belofte van dit product van een verdikkende spoeling aantrekkelijk was voor mijn toch al dikke haar. Blijf lezen voor mijn eerlijke beoordeling en testinzichten.

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review

Over de Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo

BEST VOOR: Alle haartypes

GEBRUIK: Verdikking en versterking van het haar

ACTIEVE INGREDINTEN: hyaluronzuur, gluco-peptide, ceramide, intracylane

VEGAN: Nee

CRUELTY-FREE: Nee

PRIJS: €19,55

INHOUD: 250ml

OVER HET MERK: Kerastase maakt op maat gemaakte producten voor de moderne mens, waarbij de intieme zorgen van individuele haartypes worden aangepakt. Ze waren het eerste merk dat professionele haarstylisten een prominentere rol gaf bij het voorschrijven van haarverzorgingsoplossingen door middel van productonderzoek en -ontwikkeling. Kerastase-producten profiteren van deze door experts aangestuurde wetenschappelijke innovatie en bieden gepersonaliseerde ervaringen en geweldige resultaten.

Over mijn haar: verzwaard

Voor mij verlangde mijn haar naar een natuurlijk ogend, blijvend volume, vooral bij de wortels. Een volume dat levend en verfrist blijft, een volume dat niet verzwaard wordt door het onvermijdelijke zweet na dagelijkse trainingen. Transpiratie heeft mijn stijl ernstig verkrampt.

Ik ben niet zo dol op het gebruik van droogshampoos, want hoe vaker ik die aanbreng, hoe meer haarverlies ik zie als ik mijn haar om de derde dag was. Ik denk niet dat ze het eens zijn met mijn hoofdhuid als ze regelmatig worden gebruikt, maar ik zal ze af en toe gebruiken. Toen ik langer haar had, liet ik mijn haar aan de lucht drogen en viel het in zijn natuurlijke golven. Nu het wat korter is, heb ik moeite om een ​​goede shampoo en conditioner te vinden die mijn haar samen zullen helpen de van nature golvende, aan de lucht gedroogde groef te vinden. In plaats daarvan heb ik heet gereedschap (föhn, stijltang, krultang) gebruikt om mijn haar te temmen zodra het is opgedroogd, zodat het er niet flets en weerbarstig uitziet.

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review

Het gevoel: rijk

De Kerastase’s Bain Densité Shampoo heeft een rijkdom, maar het is nog steeds dun. Het loopt gemakkelijk uit de fles en in je hand, en het verdeelt zich moeiteloos over de hoofdhuid tot een rijk schuimend schuim. Meestal voelen producten die rijk aanvoelen aan het haar zwaar aan op de huid, maar zoals ik al zei, deze shampoo blijft dun aanvoelen, bijna een beetje waterig, dus het is niet zwaar en laat ongewenst gewicht op het haar achter. Het is een fijne consistentie naar mijn mening.

De geur: warm geurig

Maak je geen zorgen als je vergeet je parfum op te doen na het gebruik van deze shampoo. Het is extreem geurig. De geur is warm met tonen van bloemen en amber, hoewel ik geen geurexpert ben. Ik vond het prettig, vergelijkbaar met de manier waarop je 24 uur na het verlaten van de salon naar haarproducten ruikt. Ik kon zien dat dit voor sommige mensen een beetje veel zou kunnen zijn, maar het stoorde me niet.

De wetenschap: van binnenuit werken

Deze shampoo heeft een aantal unieke koplopers op de ingrediëntenlijst, die ik vaker op huidverzorgingslabels zie dan op haarverzorgingslabels. Om te beginnen is er hyaluronzuur, dat wordt gebruikt om het haar te hydrateren en voller te maken. Hoewel dit ingrediënt vaker voorkomt in huidverzorgingsroutines, kan het wonderen doen voor de gezondheid van je hoofdhuid, en de hydraterende eigenschappen ervan zullen kroezen helpen verminderen. Dan is er gluco-peptide, dat eventuele onregelmatigheden aan het oppervlak van je haar behandelt om de uniformiteit te herstellen en je haar weer die gezond uitziende glans te geven. Ceramiden worden gebruikt om het haar te versterken en toekomstige breuk te voorkomen, terwijl intracylane de dikte van het haar vergroot. Al met al heb je een aantal haarverzorgingsheldingrediënten die van binnenuit hard werken voor je haar om voller, gezonder haar te bevorderen.

De resultaten: onmiddellijk merkbaar

Meteen na mijn eerste gebruik zag ik de resultaten waar ik naar verlangde van een haarproduct. Mijn haar had een natuurlijk ogend volume en zelfs mijn golven voelden nieuw leven aan met minimale kroezen. Ik had mijn haar er niet zo gelukkig uit zien zien met zijn nieuwe lengte sinds het een paar weken geleden voor het eerst werd geknipt, en ik voelde een golf van opluchting om te weten dat de minimale onderhoudsroutine van drogen aan de lucht nog steeds mogelijk was. Ik combineerde deze shampoo met de Redken All Soft Conditioner en samen gaf dit duo me mijn droomhaar. Mijn haar was vol, fris, veerkrachtig en kon in een staat van laag kroezen vallen die geen gedoe of styling vereiste.

Op de derde dag waren mijn wortels natuurlijk vettig en klaar voor een reiniging, maar ze waren niet op mijn hoofd geplakt zoals voorheen. En bij de tweede en derde keer dat ik deze shampoo gebruikte, merkte ik dat de natuurlijke hoeveelheid haar die ik verloor tijdens de vangst van mijn douche serieus afnam. Ik heb niet veel haaruitval, maar ik borstel mijn haar ook niet, dus de haren die normaal in je borstelharen terechtkomen, zie ik vaak uitvallen als ik doucht. Na het gebruik van deze shampoo voor iets meer dan een week, hield mijn haar sterk tegen de hoofdhuid en was mijn natuurlijke haaruitval drastisch geminimaliseerd.

De waarde: eerlijk spel

Ik denk dat deze shampoo een redelijk eerlijk spel is voor ongeveer €19,55 voor 250ml. Veel andere labels van salonkwaliteit zullen rond deze prijs binnenkomen. Als je dit product aan niet-salonkwaliteitslabels houdt, is het misschien een beetje aan de prijzige kant, maar gezien de resultaten die ik kreeg met het gebruik van deze shampoo, moet ik zeggen dat ik de prijs helemaal redelijk vind en zeker de moeite waard . Als je haarproblemen aanpakt die je gevoel van eigenwaarde aantasten – of het nu platte, vette wortels, dunner wordend haar, breuk, enz. is – is dit elke cent waard. Het zal zowel je zelfvertrouwen als de gezondheid van je haar doen herleven. Ik bedoel, dat is onbetaalbaar, vind je niet?

Eindoordeel

Ik heb deze Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review met ontzettend veel enthousiasme geschreven. De Kerastase Bain Densité Shampoo bracht mijn haar weer tot leven. Na één keer gebruik was mijn haar merkbaar voller en minder kroezend, en het nieuwe volume van mijn haar viel op de derde dag niet plat op mijn hoofd.

U leest: Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo review

Ook populair: Moroccanoil Paddle Brush review + droogshampoo review

Aanbevolen artikelen