Kerastase shampoo van Kruidvat: net zo goed als bij de salon

Kerastase shampoo Kruidvat

De meesten hebben erover gehoord Kerastase haarverzorging maar velen hebben het alleen in de salon geprobeerd (aangezien het wereldwijd een salonfavoriet is). Maar Kerastase is perfect voor dagelijks gebruik, thuis. Meer dan perfect, het dient als een herstellende en beschermende shampoo die veel verder gaat dan je drogisterijmerk. Veel mensen vragen zich af of Kerastase shampoo bij Kruidvat te koop is. Helaas is dit niet het geval, maar gelukkig kan je bij bol.com de haarproducten ook bestellen.

Kerastase shampoo van Kruidvat

Waarom is Kerastase zo goed?

Kerastase shampoo is een hoogwaardige formule die voedende ingrediënten bevat die helpen om het natuurlijke oliepeil van het haar in evenwicht te brengen. Het is zacht genoeg voor dagelijks gebruik, maar toch krachtig genoeg om een ​​salonkwaliteit resultaat te geven.

De shampoos van het merk kun je het beste gebruiken in combinatie met andere Kerastase haarverzorgingsproducten, inclusief haarconditioners. De shampoos zijn verkrijgbaar in verschillende formules, elk ontworpen om de best mogelijke resultaten te geven.

De shampoo is een van de meest populaire producten van Kerastase. Kerastase-shampoo bevat oliën die het haar hydrateren, het zuivert en de glans herstelt. Het bevat ook Camelia- en Witte Thee-extracten die het haar helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door extreme hitte. Het is een ideale keuze voor mensen met droog of beschadigd haar.

Het assortiment van Kerastase shampoos richt zich op de hoofdhuid en de wortels. Het is ontworpen om roos, vettigheid en breuk van follikels te helpen bestrijden. Het bevat ook sulfaatvrije ingrediënten die het haar helpen ontwarren en kroezen temmen.

Het merk Kerastase heeft langdurige relaties met haarstylisten over de hele wereld, die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van effectieve producten. Ze werken ook samen met professionele salons over de hele wereld om uitgebreide haardiagnostiek aan te bieden. Het bedrijf heeft ook een blog met tips en trucs voor schoonheid. Dit is een uitstekende plek om de laatste updates over de beste schoonheidsproducten te krijgen.

Kerastase shampoo van Kruidvat

Hoogwaardige shampoos voor elk haartype

Kerastase-shampoo is ideaal voor mensen met blond haar.De shampoos van het merk bevatten een verscheidenheid aan ingrediënten die kunnen helpen een gezonde, levendige blondine te behouden. Het Kerastase Blond Absolu-assortiment bevat haaroliën om kroezen onder controle te houden en de gezondheid van het haar te herstellen. Kerastase shampoos kunnen ook worden gebruikt voor mensen met grijs haar of haar met highlights. Naast shampoos bevat het assortiment ook conditioners die speciaal zijn samengesteld voor blondines.

Haarproducten van Kerastase staan ​​hoog aangeschreven in de salon. Ze hebben een breed scala aan professionele haarverzorgingsoplossingen voor alle haartypes en problemen. Het merk gelooft dat haarverzorging boven alles gaat en gebruikt daarom ingrediënten die de lokken helpen voeden. 

Kerastase heeft shampoos voor alle haartypes en is speciaal gemaakt om aan de behoeften van elk haartype te voldoen. Hun formuleringen bevatten de nieuwste innovaties op het gebied van haarverzorgingswetenschap. Kerastase-shampoos worden vertrouwd door kappers en klanten die de best mogelijke haargezondheid willen bereiken.

Je dagelijkse shampoo is belangrijk. Het raakt je haar meer aan dan welk ander haarproduct dan ook. Kerastase betekent hoge kwaliteit, wat op zijn beurt mooi haar betekent. Eenvoudig, toch? 

U leest: Kerastase shampoo van Kruidvat: net zo goed als bij de salon

Ook populair: Kérastase Elixir Ultime L’Huile Original Haarolie Review