Kerst nepnagels kopen? Bestel Candy Cane nepnagels online!

Kerst nepnagels

Ik vind het geweldig dat de kerstfestiviteiten nu in volle gang zijn. Ik ben altijd het meest geïnspireerd door de feestdagen en ik heb zo’n zin in Kerstmis, dus ik hoop echt dat ik dit jaar veel nail art krijg. Vorige week heb ik afgelopen week hele schattige Gingerbread Nails gemaakt, deze week had ik wat minder tijd dus heb ik deze leuke Candy Cane nagels gemaakt voor deze week! Je kan deze leuke kerst nepnagels online bij bol.com bestellen.

Bestel de Candy Cane nepnagels en andere kerst nepnagels bij bol.com

Kerst nepnagels

Kerst Candy Cane Nails

De producten die ik heb gebruikt voor de manicure van deze week zijn:

  • ORLY Instant Artist lak in Crisp White
  • Morgan Taylor poetsmiddel in Just One Bite
  • Kerst nepnagels in Candy Cane

Deze manicure was vrij eenvoudig – ik begon met een basislaag met twee lagen rode nagellak als basis. Ik heb de witte nail art nagellak gebruikt om diagonale strepen over alle nagels te maken! En voila, candy canes!

Ik ben blij met hoe ze zijn geworden – ze zijn perfect kerstachtig geworden!

U leest: Kerst nepnagels kopen? Bestel Candy Cane nepnagels online!

Ook populair: Beste collageen voor nagels: Pro Natura poeder met Vitamine C