Kiehls gezichtsmasker review: romig met snel resultaat

Kiehls gezichtsmasker review

Een paar weken geleden woonde ik een super informatieve presentatie bij van Kiehl. Om de effecten van vervuiling op gezondheid en huid aan te tonen sinds eeuwen over de hele wereld, hoe het op zijn hoogtepunt was in steden en hoe ons hectische dagelijkse leven alleen maar bijdroeg aan de stress op onze huid – ze lanceerden hun assortiment ‘vervuilingsoplossingen’. Twee nieuwe gezichtsmaskers van het merk die de huid behandelen en beschermen tegen omgevingsschade en de daaropvolgende effecten tegengaan, zoals dof worden, pigmentvlekken en een trage huid in het algemeen. In deze Kiehls gezichtsmasker review deel ik mijn ervaringen met deze masker.

Toen ik hoorde dat Kiehls uitgebreid onderzoek deed naar deze producten, was ik verkocht. Als klant en blogger waren het dingen waar ik nog nooit van had gehoord. Studies, statistieken enz. Die deze huidverzorgers een snelle stap in ons gekke schema zouden maken. De felgekleurde potten en verfrissende geuren van deze producten droegen alleen maar bij aan hun esthetische aantrekkingskracht. Beiden zijn geschikt voor gebruik op alle huidtypes.

Kiehls gezichtsmasker review

Kurkuma & Cranberry Seed Energizing & Radiance Masque review

Een dikke pasta samengeklopt met hoofdingrediënten zoals kurkuma en cranberryzaad. Bekend door eeuwen en verschillende culturen voor het verhelderen van de huid, met helende eigenschappen, met antioxidanten en een licht exfoliërende aard – deze steringrediënten maken dit gezichtsmasker tot een winnaar voor mij. Het ruikt warm, aards en geruststellend en ik kijk er echt naar uit om het aan het eind van de dag op mijn gezicht te cocoonen. Het 10-20 minuten aanhouden is meer dan genoeg om een ​​mooi ogende huid te onthullen. Het is een beetje eigenwijs om af te werpen omdat het veel droogt en er een ton cranberryzaadjes ronddrijft, maar een beetje afschilfering en een warme mousseline-doek werken goed. Ik gebruik het als de huid een beetje dof, vermoeid en uitgeput aanvoelt. Kurkuma kan ook helpen bij het genezen van puistjes en ontstekingen, dus het is handig om ‘s nachts op het nachtkastje te hebben.

Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque review

Een zeer verfrissende geur, het gezichtsmasker is zoet en pittig. De textuur hiervan is luchtiger en opgeklopt in vergelijking met die hierboven. Het gaat in dunne lagen door en lijkt qua consistentie op een nachtcrème. Voor mijn werk ga ik veel uit, vooral naar bouwplaatsen voor fotografie en interviews. Dat betekent niet alleen dat mijn carbonblack Topshop Jamie constant moet worden vervangen, het betekent ook dat mijn huidverzorging op die dagen moet worden versterkt om te werken aan het ontlasten van de huid. Deze baby komt tevoorschijn op dagen dat de huid verstopt en ‘vies’ aanvoelt. Het geeft op de een of andere manier een spa-achtig, detox-gevoel aan de huid en laat het vernieuwd en grondig gereinigd achter. Ik laat dit 20 minuten intrekken omdat het niet echt uitdroogt en redelijk comfortabel aanvoelt op de huid. Maar Kiehls stelt voor om dit een nacht te laten staan ​​voor een krachtig effect.

Mijn Kiehls gezichtsmasker review geeft deze maskers 5 sterren!

Persoonlijk heb ik fasen als het gaat om geobsedeerd zijn door gezichtsmaskers en ze dan letterlijk maandenlang opgeven. Deze passen op de een of andere manier moeiteloos in mijn wekelijkse huidverzorgingsregime. Het heeft iets te maken met de gebruiksvriendelijke texturen, de handige potverpakking of de snelle resultaten waardoor deze binnen een paar dagen van nieuwkomers naar go-to’s is gesprongen. Ja, mijn Kiehls gezichtsmasker review geeft deze gezichtsmaskers 5 sterren!

Ook populair: 9x de beste olie voor haargroei en sterker haar

Dit vind je misschien ook leuk: