Kilian Love Don’t Be Shy dupe: Dolce & Gabbana Pour Femme

kilian love don't be shy dupe

Dolce & Gabbana Pour Femme is een mooie, lichtere Kilian Love Don’t Be Shy dupe en voor een veel betaalbaarder prijskaartje! Ik wilde dit vandaag in een soort recensie vermelden omdat zo velen van jullie de kleinere reisspray van Kilian Love, Don’t Be Shy hadden besteld en doorgingen met de e-mail met de vraag of ik een goedkopere dupe kende omdat een fles Love, Don ‘t Be Shy leg je al gauw een paar honderd euro weg. Au! Eerlijk gezegd raad ik het origineel aan, want het is pure marshmallow-oranjebloesem-y vreugde! Het is superzoet en de perfecte gourmand naar mijn bescheiden mening. Als je je kunt uitleven, raad ik je ten zeerste aan de sprong te wagen en het origineel te kopen. Echter, voor degenen die niet zoveel kunnen of willen uitgeven aan een flesje geur is Dolce & Gabbana Pour Femme een leuke optie.

Kilian Love Don't Be Shy dupe

Een lichtere geur maar meer superieur

Dolce & Gabbana Pour Femme is eigenlijk een leuke optie voor degenen die Love, Don’t Be Shy een beetje te zoet vonden, want dit is een lichtere, minder zoete versie! Een van de meest unieke aspecten van Pour Femme is het vermogen om direct uit de fles te vernevelen en je te omhullen met een heerlijke geurlaag. Je krijgt hier geen alcohol, je krijgt gewoon een zuivere geur. Ik ontdekte dat het zeldzaam is dat een geur gewoon uit de fles komt en ruikt zoals het hoort. Meestal krijg je een beetje alcohol binnen en naarmate het op je huid blijft zitten, ontwikkelt de geur zich. Niet de gevallen met arme Femme! Het is meteen een geur!

De tonen kunnen misleidend zijn en er is framboos, neroli, mandarijn, oranjebloesem, jasmijn, marshmallow, vanille, sandelhout en heliotroop. Van al die noten ruik je waarschijnlijk alle drie, misschien wel vier! Als je al deze noten hebt, verwacht je dat een geur complex is en uiteenvalt van boven naar midden en uiteindelijk naar de basis. Ik krijg gewoon de basis van de geur met een paar middelste tonen. Het raakt meteen de lucht en ik ruik marshmallow gemengd met oranjebloesem en een beetje warmte van de neroli. Geen framboos en geen pittig laagje van de mandarijn! Ik zou graag willen zeggen dat ik iets bloemigs ruik en dat kan de jasmijn zijn, maar de gemengde oranjebloesem en marshmallow zijn zwaarder en verdrinken die noot, tenzij je je er echt op concentreert, je zult het niet ruiken.

Deze zijn lichter en veel minder zoet in vergelijking met Love, Don’t Be Shy. Love, Don’t Be Shy heeft meer diepte en zoetheid, terwijl Pour Femme delicater is. Laat je niet voor de gek houden door de lichtere kant, hoewel de sillage nog steeds geweldig is en je omringt met een warme, behaaglijke laag geur! Het blijft hangen en heeft een mooie uitstraling en zal de aandacht en vragen trekken over wat voor heerlijke geur je draagt. In sommige opzichten is het een superieure versie van Love, Don’t Be Shy, omdat het een beetje minder opdringerig en in je gezicht is.

Kilian Love Don't Be Shy dupe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Waarom ik deze Kilian Love, Don’t Be Shy dupe aanraad

Ik raad Dolce & Gabbana Pour Femme ten zeerste aan als je van oranjebloesemgeuren houdt. Het is lief maar niet te zoet, het is vrouwelijk, heeft een zekere knuffelige warmte en het is gewoonweg prachtig! En veel betaalbaarder in vergelijking met Love, Don’t Be Shiny. Probeer het, misschien vind je het leuk. Dolce & Gabbana Pour Femme is nu verkrijgbaar.

Ook populair: Dior Joy Intense review: de heerlijkste musk bloemengeur