Kiss Falscara review: mijn ticket naar weelderige wimpers

kiss falscara review

Overal kwam ik het tegen: Kiss Falscara Eyelash Kits. Met deze kits met nepwimpers schijn je de prachtigste, natuurlijke wimperopslag te kunnen creëren. In tegenstelling tot normale stripwimpers plaats je de Falscara Wisps onder je wimpers voor een extra natuurlijk resultaat.  Je kunt zelf bepalen hoeveel Wisps je aanbrengt en daardoor de door jouw gewenste look maken. Daarnaast zijn ze herbruikbaar. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk! Ik besloot daarom de Kiss Falscara Starter Kit te bestellen en uit te proberen. In deze Kiss Falscara review vertel ik je mijn bevindingen met deze falsies!

De Kiss Falscara Starter Kit is voor €65 verkrijgbaar bij bol.com

Kiss Falscara review

Het gebruik je de Kiss Falscara Starters Kit?

  • Stap 1: Borstel een dun laagje Bond op de natuurlijke wimpers. A little goes a long way!
  • Stap 2: Gebruik de Falscara Eyelash Applicator om een ​​WISP uit de lade te plukken. Pak een sliertje van het middelste uiteinde op voor optimale controle en toepassing. Plaats de Wisps een voor een voorzichtig onder de basis van je natuurlijke wimpers, iets weg van de waterlijn.
  • Stap 3: Dep op een dunne laag Seal onder Wisps om plakkerige resten te verwijderen en Wisps op zijn plaats te houden.

Over de ingrediënten

BOND – Ingrediënten: ethylhexylacrylaat, water, propyleenglycol, biotine, benzalkoniumchloride, chloordioxide, p-anisinezuur, zwart 2 NET WT 4,5 g (0,15 oz.)

SEAL – Ingrediënten: isododecaan, water, trimethylsiloxysilicaat, bijenwas, VP/eicosene copolymeer, Oryza Sativa (rijst) zemelenwas, Copernicia Cerifera (Carnauba) was, paraffine, polypropylsilsesquioxaan, ethyleendiamine/stearyldimeer, dilinoleaat-polyester, denoloog-polypolymeer, disteardiet ., Propyleencarbonaat, Fenoxyethanol, Panthenol, Tocoferylacetaat, Ethylhexaandiol

  • Biotine helpt het haar en de huid te versterken, maar omdat het actueel is in de bond-formule, zijn de effecten onbekend.
  • Alcohol denat kan extreem uitdrogend en een controversieel huidverzorgingsingrediënt zijn. Omdat deze formule uw huid echter niet raakt, heeft deze niet dezelfde effecten.
Kiss Falscara review

Kiss Falscara Review

Als iemand met vrij kleine ogen en wimpers die naar beneden groeien, was het aanbrengen van falsies altijd een uitdaging. Ik hou van de look, maar de droefheid maakte me naar beneden. Ik dacht eerst dat het mijn techniek was. Toen dacht ik dat het misschien gewoon de maat was. Wat ik ook probeerde, mijn valse wimpers zagen er altijd zwaar, vertrapt en ongemakkelijk uit. De enige waar ik mee weg kon komen waren de natuurlijke, korte, individuele wimpers.

Ik wendde me een tijdje tot wimperextensions, maar na een paar kale plekken, waanzinnig hoge prijzen en vlekkerigheid tijdens het uitgroeien, kwam ook dat op de achtergrond. Ik legde me neer bij piekerige, dunne wimpers. Ja, misschien niet de meest benijdenswaardige, maar ik kon in ieder geval de dag doorkomen zonder een spoor van wimpers in mijn oog.

Toen ik hoorde van het Lashify-systeem, raakte ik geïntrigeerd, maar ik was niet klaar om nog eens €200 neer te ploffen voor een systeem dat misschien niet voor mijn ogen werkt. Bovendien gaven zoveel beoordelingen aan dat het een beetje een leercurve is en niet zo snel en gemakkelijk toe te passen als het lijkt. Toen bracht Kiss hun Falscara-kit uit met herbruikbare wimpers (Wisps). Voor €65 was ik bereid om te experimenteren.

Na het lezen van de aanwijzingen, die om de een of andere reden veel te eenvoudig leken, bereidde ik me voor op minstens 30 minuten hel. Ik zeg altijd: als het te gemakkelijk lijkt, is het dat waarschijnlijk ook. Ik had het mis deze keer.

Nadat ik de bond-mascara had geveegd en dicht bij de wimperlijn had gebracht, pakte ik een van de wimpers op met het wimperapplicator-pincet. Dit was letterlijk het moeilijkste omdat de slierten redelijk stevig in de verpakking zitten. Ik tilde mijn wimper een beetje op en plaatste er een Wisp onder. De eerste keer dat het niet goed hechtte, schoof ik het er meteen af ​​en bracht het dichter bij de wimperlijn. En voordat ik het wist had ik volle wimpers in de buitenste ooghoek die natuurlijk, lang, donker oogden en VEILIG geplaatst waren.

Mijn oordeel

De wimpers zien er volledig natuurlijk uit! Ik maak geen grapje, ik begon er al mijn vrienden over te sms’en. Deze kleine kit is MAGISCH en de leercurve is ongeveer een minuut. In een tijdsbestek van twee minuten had ik een wimperlijn vol mooie, lange wimpers die ongelooflijk comfortabel waren. Dit is het, jongens en meiden. Dit is mijn ticket naar weelderige wimpers voor altijd, gezien ze herbruikbaar zijn. 100% aanbevolen!

U leest: Kiss Falscara review: mijn ticket naar weelderige wimpers

Ook populair: 7x de beste Clinique Concealer voor een stralende en vlekkeloze huid