Kokos Bodylotion Kruidvat: Soap & Glory Drop In The Lotion

kokos bodylotion kruidvat

Soap & Glory Magnifi-coco Drop In The Lotion Body Lotion (€18,32) is officieel mijn lievelings zomer bodylotion. En dat wil wat zeggen! Hebben we niet allemaal vijfhonderd verschillende bodylotions? Maar serieus, als je verslaafd bent aan bad- en lichaamsproducten, is het moeilijk om ‘s ochtends op te staan ​​om alleen een geur te kiezen om die dag te dragen. Maar mmmm misschien Soap & Glory Magnifi-coco Drop In The Lotion Kokos Bodylotion van Kruidvat en ik sta de rest van de zomer met een grote glimlach op! Gelukkig is hij ook gewoon bij Bol.com online te bestellen.

Soap & Glory Magnifi-coco Drop In The Lotion Bodylotion was een van de redenen dat ik naar Kruidvat ging voor toiletpapier, maar twee uur later uitkwam met €20 minder in mijn portemonnee. Ik kocht deze Soap & Glory Magnifi-coco Drop In The Lotion Body Lotion tijdens mijn recente winkelbezoek en ik ben geobsedeerd. Het is de afgelopen twee weken mijn favoriete bodylotion geweest. We hebben een serieuze, toegewijde relatie.

De geur van een zomervakantie op een tropisch eiland

Je kent me, ik hou niet echt van bodylotions, tenzij ik ze ‘s avonds na een bad of douche aanbreng. Overdag gebruiken werkt gewoon niet voor mij, omdat ze altijd plakkerig en plakkerig aanvoelen. Dit heeft een lichtgewicht, bijna gezichtscrème-achtige textuur die supersnel intrekt. Maar dat is niet alles! De geur is ongelooflijk. Het is een romige kokosnoot-pina-colada-achtige geur die prachtig blijft hangen! Het ruikt naar een zomervakantie op een tropisch eiland. Yum!

Als je klaar bent om Soap & Glory te proberen, is Magnifi-coco Drop In The Lotion Kokos Bodylotion van Kruidvat nu verkrijgbaar, ook online bij Bol.com.

Ook populair: Top 10 beste parfum van Kruidvat die het langst blijft hangen