Kramp in been gaat niet weg: het Blije Voeten Voetmassage Apparaat

kramp in been gaat niet weg

Kramp in been gaat niet weg – Herken jij het probleem van aanhoudende kramp in je been en dan met name in de nacht? Zelf heb ik ‘s nachts kampen in benen die enorm lang aanhouden. Vaak is het lastig om dan in slaap te vallen, omdat je niet weet hoe je je benen moet leggen om de kramp te verminderen. Ook schiet de pijn regelmatig in mijn kuiten en heb ik vervolgens een aantal dagen last van verharde kuitspieren

Nu liep ik een tijd geleden op de huishoudbeurs en daar werd een voetmassage apparaat geïntroduceerd die precies bedoeld is om dit probleem te verhelpen; namelijk het Blije Voeten Voetmassage Apparaat! Ik probeerde het apparaat uit en na 10 minuten merkte ik direct al verschil, mijn voeten en benen voelde lichter en prettiger. Ik besloot het apparaat te bestellen en ik heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van.

De krampen zijn een stuk minder en ‘s nachts slaap ik ook veel beter. Met elke dag een massage van 20 minuten kan je zelf ook een wereld van verschil ervaren gezien de bloedsomloop verbeterd wordt. Je kan het voet massage toestel voor €139,00 bij Bol.com bestellen. Lees zelf ook de vele positieve klantenreviews bij Bol!

Lees de positieve beoordelingen van gebruikers van het Blije Voeten Voetmassage Apparaat voor een betere doorbloeding op bol.com

Kramp in been gaat niet weg

Waarom het Blije Voeten Voetmassage Apparaat zo goed werkt

Wat het Blije Voeten Voetmassage Apparaat zo uniek maakt en waardoor het zo’n goed hulpmiddel biedt bij beenkramp, is dat het diverse trilniveaus met infrarood ondersteuning voor een betere doorbloeding van de voeten en benen bevat. Doordat de bloedstroming verbeterd wordt nemen de krampen in benen, voeten en kuiten af.

De trilniveaus zijn instelbaar van stand 1 tot en met 15 en de 2 infraroodlampen geven een lekkere diepte warmte onder de voeten, en zijn instelbaar van stand 1 tot en met 8. Wil je gewoon een heerlijk afwisselend programma, kies dan voor de automatische stand.

Door de vorm van het apparaat worden de reflexzones en accupunctuurpunten onder de voet op een juiste wijze gestimuleerd. Na 10 minuten met je voeten op het apparaat gezeten te hebben, heb je al een gevoel van ontspanning en lichtheid, alsof je een tijd hebt gewandeld of bewogen. Heel prettig!

Hoe gaat het nu met de kramp in mijn been?

Sinds ik het Blije Voeten Voetmassage apparaat gebruik, kan ik zeggen dat ik een enorm verschil ervaar met de krampen in mijn benen. Ik slaap ‘s nachts veel beter in omdat mijn benen niet zeurderig aanvoelen.

Ook overdag lijken mijn bijna veel minder vermoeid, want dat is hoe ik het gevoel zou omschrijven van de zeurderige kramp. De kramp in het been gaat niet weg bij mij met het slikken van magnesium of andere supplementen, maar bij dit apparaat heb ik een fantastisch hulpmiddel gevonden. Er vindt min of meer een voetreflex massage plaats die heel fijn aanvoelt, en de resultaten ondervind je direct. Ik kan iedereen die te kampen heeft met beenkrampen adviseren om deze voetmassager uit te proberen.

Ook populair: 6x de beste bureaustoel voor je rug om in 2022 te kopen