Krultang met koude lucht: Dyson Airwrap Styler review

beste krultang met koude lucht

Enkele maanden geleden vertelden we je alles over de levensveranderende Dyson Supersonic Föhn en nu is het technologiemerk terug met een geheel nieuw levensveranderend haarstylingproduct, de Dyson Airwrap Styler. Deze revolutionaire nieuwe styler is anders dan alle andere krultangen of stijltangen die je ooit hebt gebruikt en in plaats van directe warmte is dit een krultang met koude lucht om haar te krullen en kroezen te temmen!

Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Als het succes van de Dyson Supersonic Föhn iets te bieden heeft, twijfelen we er niet aan dat deze nieuwe styler allerlei soorten episch is. De styler maakt gebruik van luchtstroomtechnologie, het ‘Coanda-effect’ genaamd, om het haar voorzichtig met lucht naar de krultang te trekken en het rond de keramische platen te wikkelen, waardoor er minimale schade wordt aangericht. Je kunt ervoor kiezen om je lokken te verwarmen of te koelen met lucht als finishing touch. In deze Dyson Airwrap Styler review lat ik je kennis maken met deze revolutionaire krultang.

Krultang met koude lucht

Geen hitteschade meer aan je haar!

De gerichte luchtstroom komt uit zes sleuven op de loop zelf. Door het gebruik van lucht wordt verdere hitteschade aan het haar voorkomen en is er minder kans op verbranding van voorhoofd en oren! Goed nieuws voor mensen met chemisch beschadigd of door hitte gebakken haar! Een andere bonus van de Airwrap is dat je je lokken kunt stylen terwijl ze vochtig zijn, terwijl de lucht het tegelijkertijd droogt. Ja inderdaad, deze handige gadget doet het allemaal!

De styler wordt geleverd met een heleboel verschillende hulpstukken, allemaal in een elegante, matte, camelkleurige draagtas voor eenvoudig opbergen en meenemen. De accessoires omvatten de pre-stylingsdroger (voor degenen die de voorkeur geven aan het ruw drogen van hun haar vóór het stylen) die op alle haartypen kan worden gebruikt om het haar te drogen tot het ideale vochtniveau voordat u de gewenste staaf gebruikt, een zachte, gladmakende borstel om toe te voegen body en volume voor fijn haar, een stevige, gladmakende borstel om kroezen te temmen, te ontwarren en grof haar glad te maken, en een ronde volumeborstel om volume en vorm te creëren. De styler wordt ook geleverd met twee barrel: de Airwrap 1.6-inch barrel voor dikker, grof haar en losse krullen of zwoele golven en de Airwrap 1.2-inch barrel voor fijn tot medium haartypes en volumineuzere krullen of golven.

Krultang met koude lucht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn ervaringen met de Dyson Airwrap Styler

Als beauty liefhebber bewonder ik het geniale ontwerp van de luchtstraal, waardoor haarlokken zich als bij toverslag om de krultang wikkelen. Ik sta versteld van het vermogen van Dyson om te voldoen aan de behoeften en wensen van verschillende consumenten voor een reeks haartexturen. Dankzij de verschillende opzetstukken kan de Airwrap gebruikt worden om allerlei looks te creëren, van een strakke blowout tot beachy-golven tot veerkrachtige krullen. De complete set wordt geleverd met alle zes hulpstukken: een pre-stylingsdroger (houd er rekening mee dat de tool het beste werkt op licht vochtig haar), twee 1,2-inch krultangen, twee 1,6-inch krultangen, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel borstel en een ronde volumeborstel.

Is het apparaat de aanschaf van €689 waard? Kort gezegd; JA. Nu het drie maanden hebben getest, kan ik vol vertrouwen zeggen dat als mijn Airwrap morgen zonder aarzelen in brand zou vliegen, ik mijn creditcard tevoorschijn zou halen om een ​​nieuwe te kopen. Dat ik mijn hele haardos in minder dan 15 minuten kan drogen (in plaats van 40 op een goede dag), en dat ik een professioneel ogende stijl overhoud die er echt gezonder uitziet en aanvoelt, is voldoende om de investering te rechtvaardigen aan mijn kant. Mijn haar voelt nooit warm aan, zelfs niet bij gebruik van de hogere warmte / snelheid-instelling, dankzij een aantal hightech functies zoals ingebouwde temperatuurregeling. Hierdoor is deze krultang met koude lucht zo ongelooflijk mild voor je haar.

Ik heb mijn beschadigde stijltang kunnen opbergen, omdat ik niet langer de behoefte heb om mijn haar te ontdoen van resterende knikken of kroezen. Ik gebruik deze tool meer als een föhn / stijltang, maar het feit dat het in slechts een paar minuten grote, veerkrachtige krullen kan produceren, is gewoon een andere reden waarom het mijn favoriete krultang met koude lucht is geworden!

Ook populair: Top 10 beste hypoallergene mascara voor gevoelige ogen