Kussen voor in bad kopen?

kussen voor in bad

Ben jij op zoek naar een degelijk kussen voor in bad? Zelf heb ik het LifeGoods hoofdkussen en die bevalt mij uitstekend! Ik ben voor dit kussen gegaan omdat het het best beoordeelde en meest bestelde product op Bol.com is. Ook is er een enorme lijst aan eigenschappen wat mij trekt aan dit badkussen met zuignappen: het heeft een orthopedische werking, een dubbele memory foam laag, een anti-slip en anti-schimmel werking en het is waterdicht. Wanneer ik dit kussen op mijn bad vastzet kan ik heerlijk ontspannen in bad. Wanneer je je hoofd erop plaatst voel je niks meer van een badrand, door de dubbele foam laag. Ik merk zelfs dat vaak mijn nek- en rugpijn erdoor verminderd wordt! Je kan het LifeGoods badkussen voor €34,99 bij Bol bestellen. Lees zelf ook de vele positieve klantenreviews online van dit LifeGoods badkussen!

Het bestverkochte kussen voor in bad is het LifeGoods hoofdkussen! Bestel voor €34,99 online!

Genieten van een at-home spa momentje

Wat ik fijn vind aan het LifeGoods badkussen in het feit dat het op elk bad past, mede door de zeven zuignappen en de twee beweegbare vlakken waarmee je hem in diverse posities kan plaatsen. Hierdoor kan je hem makkelijk overal mee naartoe nemen, zo neem ik hem weleens mee in de vakantiekoffer. Wat ook fijn is, is het feit dat het kussen van waterdicht en milieuvriendelijk materiaal is gemaakt. Er komt dus geen vocht binnen, wat schimmel en bacteriën tegen gaat. Een kussentje als dit kan dus een hele lange tijd mee gaan. Maar het allerfijnste is toch wel het ligcomfort, want daar gaat het tenslotte om. Dit luxe kussen zorgt door de ergonomische memory foam laag voor een ontspannen houding waarbij hoofd, nek en rug volledig ontzien worden. Heerlijk!

Meer LifeGoods bad accessoires

Naast dit heerlijke kussen voor in bad verkoopt LifeGoods nog veel meer bad accessoires die je bij Bol.com bestellen kan. Zo heb ik ook het prachtige badrek van bamboe, waar je tijdens het badderen je spullen op kan leggen. Er zijn nog veel meer leuke en mooie artikelen die ze verkopen om jouw spa ervaring compleet te maken, zoals een elektrische voetenwarmer, dus neem zelf ook eens een kijkje!