La Mer Eye Cream dupe: Heimish Marine Care Eye Cream!

la mer eye cream dupe

Oké, zeg wat je wilt, maar Le Mer Eye Cream is eigenlijk best goed. Maar…Heimish Marine Care Eye Cream is beter en goedkoper! Laten we hier wat achtergrondverhaal bekijken voordat we verder gaan. Ik heb veel dure oogcrème gekocht. Van sommige van die aankopen heb ik spijt, van andere niet. Een item waar ik me aan overgeef dat ik vrij vaak gebruik en geen excuses voor maak, is Creme de la Mer The Eye Concentrate. Het is belachelijk duur, de ingrediënten zijn niet geweldig, maar hier laat ik geld op vallen. Ik was ooit zo dankbaar toen La Mer bij Sephora langs kwam, want ik kan tenminste mijn oplossing krijgen met 20% korting tijdens het vakantie-evenement. Het goede nieuws is dat ik geen enkele pot La Mer heb gekocht sinds ik Heimish Marine Care Eye Cream begon te gebruiken, wat toevallig maximaal €31 is. Hallo koopje! En niet alleen dat, het is naar mijn mening een verbeterde La Mer eye cream dupe!

La Mer eye cream dupe

De ingrediënten van de Heimish Marine Care Eye Cream

Wat zit erin? Enkele van de belangrijkste ingrediënten die het bevat zijn kelp-extract, algenextract dat duisternis tegengaat en donkere kringen helderder kan laten lijken (het staat toevallig ook erg hoog op de ingrediëntenlijst), zeewier en bruin zeewier, die beide zeer hydraterend zijn. Er zijn veel andere fantastische ingrediënten die lager op de lijst staan, zoals niacinamide, glycerine, hyaluronzuur, sheaboter en macadamia-notenolie. Het is echt een krachtpatser van goede dingen!

Betere hydratatie dan La Mer door een zeer rijke formule

Het is zonder twijfel mijn favoriete oogcrème en het komt ook binnen in het rijk van de HG-status (heilige graal). Ik zeg niet dat het exact een La Mer eye cream dupe is, aangezien de formules anders zijn, maar ik zeg dat mijn ogen hetzelfde reageren wanneer ik Heimish versus La Mer gebruik, plus de formule van Heimish is een beetje meer hydraterend. Ik zal niet in details treden waarom ik van de formule van La Mer houd, maar ik zal zeggen dat als je het gebruikt, je graag overschakelt naar Heimish, want het is net zo goed, zo niet beter.

Heimish Marine Care Eye Cream wordt geleverd in een pot van 1 oz met een dubbelzijdige verkoelende oogroller aan de ene kant en een spatel aan de andere kant. Ik hou van, hou van de verkoelende oogroller, simpelweg omdat het verbazingwekkend handig is dat hij aan één kant een kleine spatel heeft waar ik de oogcrème mee kan scheppen! Het is een handig hulpmiddel en het laat zien hoeveel aandacht er wordt besteed aan details als het gaat om Koreaanse huidverzorging.

Dit is een dikkere oogcrème met een subtiele zeegeur. Wees niet nerveus, want ik weet dat dikkere oogcrèmes soms een hele klus kunnen zijn, maar ik beloof je dat het super gemakkelijk wordt opgenomen. Het wonder hier is het feit dat zo’n kleine hoeveelheid zoveel geweldige dingen voor mijn ogen kan doen. De formule is bedoeld om op te fleuren, rimpels te voorkomen, strakker te maken en te hydrateren. Ik oefen niet veel druk uit op mijn oogcrèmes als het gaat om het verwijderen van donkere kringen of het verzachten van lijntjes, enz …! Ik denk gewoon niet dat er een wonderlijke oogcrème bestaat waardoor ik er tien jaar jonger uit zal zien. Ik heb veel geprobeerd, zowel goedkoop als duur, en geen enkele heeft al mijn ellende zoals fijnere lijnen, wallen en soms donkere kringen weggenomen. Het is naar mijn mening gewoon niet mogelijk.

Dat gezegd hebbende, als u ouder wordt, is de kans groot dat u last heeft van droogheid onder uw ogen en dat droogheid het belangrijkste probleem is als u er ouder uitziet. Verlicht de droogheid en ik kan garanderen dat je er goed uitgerust en jonger uitziet. Dat is in feite waar Heimish Marine Care Eye Cream het kleine wonder doet. Dit is een super hydraterende oogcrème. Zeer rijk, zeer hydraterend! Ik breng een klein beetje deppen aan en ogenblikkelijk zien mijn fijnere lijntjes er zachter uit, de huid onder mijn ogen ziet er soepeler, voller en gladder uit. Het is echt een klein wonder. Een ding dat me stoort, is het feit dat het niet altijd goed werkt met mijn concealer. Ik breng meestal een heel klein beetje onder mijn ogen aan en ik gebruik de roller om zachtjes rond mijn ogen te rollen. Nadat ik het allemaal onder mijn ogen op zijn plaats klopte! Het is een oogcrème die zeker intrekt, maar ook een vochtbarrière onder je ogen creëert en die bepaalde concealers verstoort en ervoor zorgt dat ze streperig en minder dan glad worden aangebracht. Als u een matte concealer in de buurt heeft die misschien heeft gedroogd voordat ik u aanspreek om deze te gebruiken met deze oogcrème, omdat deze het beste werkt met een meer matterende formule. Of reserveer dit gewoon als uw nachtoogcrème!

Ik ben helemaal weg van deze Heimish Marine Care Eye Cream, het is iets dat ik keer op keer zal kopen! Als je drogere ogen hebt, is het een aankoop waard. Mis het niet.

Ook populair: The body shop hair mist review