La Mer lippenbalsem review: een traktatie voor luxeliefhebbers

la mer lippenbalsem review 2

Het komt niet vaak voor dat een product wordt beschreven als fluweel, maar in het geval van La Mer’s erg dure maar oh zo geweldige lippenbalsem voelt het geschikt. La Mer is een merk dat bekend staat om zijn prestige en om zijn iconische Miracle Broth – een genezend kelpferment dat werd ontdekt nadat de oprichter van het merk, Dr. Max Huber, zichzelf verbrandde in een mislukt laboratoriumexperiment. Het hele assortiment is nu opgebouwd rond de huidregenererende krachten van Miracle Broth, inclusief de lippenbalsem. Voor €66,50 is de La Mer Lip Balm een ​​dure aankoop – en het is mijn verantwoordelijkheid als schoonheidsredacteur om mijn ongefilterde gedachten over deze mooie lippenbalsem te geven voordat je besluit afstand te doen van je zuurverdiende geld. Is het duur? Ja. Noodzakelijk? Niet mooi? Absoluut. Blijf lezen voor mijn La Mer lippenbalsem review.

Over de La Mer lippenbalsem The Lip Balm

BEST VOOR: Droge, uitgedroogde lippen en liefhebbers van luxe huidverzorging

GEBRUIK: Als lippenbalsem of als behandeling voor lippenstift

VEGAN: Nee, bevat aardolie

PRIJS: €66,50

OVER HET MERK: La Mer is een prestigieus huidverzorgingsmerk dat bekend staat om zijn Miracle Broth-ingrediënt, een zeekelpferment dat werd ontdekt door Dr. Max Huber nadat hij een chemische brandwond had opgelopen in een laboratoriumexperiment. Het merk is vooral bekend om zijn Crème de la Mer moisturizer.

Over mijn lippen: droog

Voor dit product moeten we het denk ik hebben over de huid op en rond mijn lippen. Kortom, het is droog. Zo droog dat ik soms het gevoel heb dat ik de meest gesprongen lippen ter wereld moet hebben (natuurlijk niet, maar ik ben een dramatische Ram, dus laat me alsjeblieft leven).

Maar ik merk dat reizen, koeler weer, airconditioning en niet genoeg water drinken me schilferige en pijnlijke lippen zullen bezorgen. Om deze reden heb ik altijd veel lippenbalsems bij me, van functioneel (Lanolips) tot extreem fijn en zeer high-end (La Mer).

La Mer lippenbalsem review

Wat zit er in: Miracle Broth en meer

Het belangrijkste ingrediënt om op te merken is natuurlijk de Miracle Broth, bekend om zijn kalmerende, voedende effecten op de huid. Er is ook sesamolie, eucalyptusolie, zonnebloemolie, aloë vera en glycerine.

Aan de andere kant bevat de lippenbalsem petroleum, een enigszins omstreden huidverzorgingsingrediënt omdat het vaak afkomstig is van twijfelachtige plaatsen. Maar momenteel wordt het als veilig beschouwd voor cosmetisch gebruik en wordt het vaak beschouwd als een van de beste verzachtende ingrediënten. Het is ook behoorlijk rijk, waardoor het ideaal is voor de dunne huid rond de lippen.

Waar het voor is: conditionering en reparatie

Dit product bevat een hele reeks voedende, hydraterende ingrediënten, waardoor het effectief is als het gaat om het conditioneren van de lippen en het herstellen van de huidbarrière. Het is ook van toepassing als een droom, zinkt in als boter en laat het gebied zacht maar niet vettig achter. De geur is ook heerlijk – een zachte, poederachtige, dure bloemengeur. Maar zou je iets minder verwachten?

Hoe aan te brengen: Met je vinger (of een lippenborstel)

De lippenbalsem wordt geleverd in een zware groene kuip met een zilveren deksel, dus je kunt hem gewoon losdraaien, je vinger erin steken en rechtstreeks op de lippen aanbrengen. Germaphobes geven misschien de voorkeur aan een lippenborstel, maar zolang je je vooraf wast of ontsmet en niet deelt met anderen, zou het goed moeten komen. Je kunt ook zo vaak solliciteren als je wilt. Ik ben er persoonlijk ook dol op voor een gewaagde lipkleur, omdat het goed absorbeert en niet slijmerig aanvoelt.

De waarde: de definitie van een uitspatting

Het voorbehoud hier is dat de La Mer Lip Balm te koop is voor €66,50. Het is duidelijk dat dit duur is voor een productcategorie die je anders voor € 4 bij de drogist kunt vinden. Maar het is La Mer. Het is een prestigieus huidverzorgingsmerk en je koopt echt meer dan alleen een lippenbalsem. Het is een schat. Het is absoluut niet voor iedereen, maar voor degenen die het merk waarderen, is het een heel speciale traktatie voor je lippen. Zoals Marie Kondo zou zeggen: het straalt vreugde uit.

Je koopt echt meer dan alleen een lippenbalsem. Het is een schat.

La Mer lippenbalsem review

Raadt mijn La Mer lippenbalsem review dit product aan?

Ik heb het al eens gezegd en ik zeg het nog een keer: de La Mer Lip Balm is een product voor wie van luxe schoonheid houdt. Ja, het hydrateert de lippen, maar het vertelt ook een verhaal. Zie het als nagellakremover van Chanel of een paar Valentino Birkenstocks – er zijn zeker meer toegankelijke opties, maar als je in de stemming bent voor een traktatie, zul je zeker niet teleurgesteld zijn.

Ook populair: 6x de beste La Mer producten aller tijden volgens huid experts