La mer oogcreme review: de allerbeste voor donkere kringen

La mer oogcreme review

Het was een spannende tijd voor La Mer’s oogcategorie met de recente reboot en upgrade van hun iconische The Eye Concentrate. Ik ben er net zo geobsedeerd door als het beroemde The Concentrate serum voor het gezicht dat onlangs is bijgewerkt. Het is niet goedkoop, een potje van 15ml kan je voor €182,27 bestellen bij bol.com. Maar als mijn huid en met name mijn donkere kringen er baat bij hebben, dan vind ik het de aankoop waard. Ik heb Creme The La Mer The Eye Concentrate een aantal weken onderzocht en in deze La mer oogcreme review deel ik mijn ervaringen. Geniet van!

La mer oogcreme review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Nieuwe formule

Ik denk dat je je waarschijnlijk bewust bent van mijn obsessie met La Mer-producten. Wanneer mijn huid gevoelig aanvoelt, er gestrest uitziet of een algemene boost nodig heeft, pak ik ze meteen. Ik heb nogal wat producten in mijn huidverzorgingsroutine en de oogverzorging maakt daar een groot deel van uit. Ik heb schitterende resultaten gezien.

Het oogconcentraat werd meer dan 10 jaar geleden voor het eerst gelanceerd en is een cultproduct geworden in de schoonheidsgemeenschap en voor liefhebbers van huidverzorging overal. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld om de tere huid rond de ogen te verzorgen (die tot drie keer dunner is dan elke andere huid op het gezicht) en staat onder verhoogde milieudruk door vervuiling.

Met verhoogde niveaus van vervuiling zien we meer ontstekingen die leiden tot huidveroudering en onderdrukte natuurlijke huidvernieuwing, dus ging La Mer de uitdaging aan om hun beproefde en vertrouwde formule te verbeteren, waardoor deze sneller werkt en meer geconcentreerd is.

Het nieuwe La Mer Eye Concentrate (herformuleerd in 2021), met een infusie van driemaal de Concentrated Miracle Broth, werkt om het kwetsbare gebied rond de ogen snel te kalmeren, diep te hydrateren en zichtbaar te stimuleren. Het is bewezen dat het donkere kringen, lijntjes en rimpels vermindert. Belangrijk is dat het ook helpt om toekomstige zichtbare schade te voorkomen.

La mer oogcreme review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Geen donkere kringen meer

Ik ben helemaal weg van de textuur van deze oogcrème. Het is intens en onmiddellijk hydraterend en ik vind het geweldig hoe mijn ogen er glad en fris uitzien zodra ik het aanbreng. Het is de perfecte nachtelijke oogtraktatie en ik word altijd uitgerust wakker. De formule is buitengewoon effectief in het opheffen van de donkere plekken en kringen en blauwe tint onder mijn ogen naar de binnenste hoeken.

Ik deed het vroeger met mijn vingers, maar na een beetje advies van de beauty specialist van La Mer tijdens een zoomgesprek, heb ik de tool die bij het product wordt geleverd in mijn regime opgenomen en ben er nu nog meer dol op. Het is superverkoelend en gladmakend en helpt echt om de microcirculatie te verhogen om op te frissen en te doen herleven. Het is ook zo therapeutisch na een lange dag.

Miracle Broth

De formule bevat La Mer’s celvernieuwende Miracle Broth en ook Encapsulated Miracle Broth met time-release. Het biedt een cocooning-infusie van hydratatie en geeft de huid energie om de natuurlijke vernieuwing te ondersteunen.

Clarity Ferment
Een ander belangrijk element van The Eye Concentrate is deze rijke concentratie van verhelderende melasse en rustgevende Recovery Kelp in het Clarity Ferment. Het verheldert het uiterlijk van donkere kringen en verzacht lijntjes en rimpels voor een uitgerust en vernieuwd uiterlijk.

Limoentheeconcentraat
Dit is het krachtige, kenmerkende antioxidantencomplex van La Mer dat verdedigt tegen schade door vrije radicalen en verhoogde blootstelling aan vervuiling.

La mer oogcreme review

La mer oogcreme review: conclusie

Als donkere kringen je grootste zorg is en je wilt dat gewoon aanpakken, ga dan voor The Eye Concentrate. Het zal werken om het gebied op te fleuren, terwijl het een langdurige hydratatie geeft en fijne lijntjes gladstrijkt. Als je de hele dag naar een scherm zit te staren en je ogen gespannen en vermoeid aanvoelen, zal dit de broodnodige verlichting bieden en zul je er veel uitgeruster uitzien voor je zoomvergaderingen.

U leest: La mer oogcreme review: de allerbeste voor donkere kringen

Ook populair: La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation review