La Prairie Cellular Radiance Cream review: voor veerkracht en glow

La Prairie Cellular Radiance Cream review

La Prairie Cellular Radiance Cream is de afgelopen jaren een van de meest gebruikte huidverzorgingsproducten van La Prairie door mijn familie en ik, en als je een droge/rijpe huid hebt, zul je nog meer van de crème genieten. Je kan deze high-end gezichtscrème in een pot van 50ml bij bol.com bestellen voor €681,49. Is deze crème dit bedrag waard? En waaraan licht het dat deze prijs hoger licht dan bij andere crèmes? In deze La Prairie Cellular Radiance Cream review kijken we naar de voordelen van dit luxe verzorgingsproduct en wat mijn ervaringen ermee zijn.

La Prairie Cellular Radiance Cream review

Over de La Prairie Cellular Radiance Cream

De jeugdige huid is stralend, glowy, levendig met innerlijke helderheid, maar de jaren hebben de neiging om de gloed te dimmen. Om het stralende, vochtige drijfvermogen van een jonge huid na te bootsen, creëerde La Prairie een revitaliserende en perfectionerende collectie die de inherente reflecterende eigenschappen van een jonger uitziende huid ondersteunt.

Met behulp van een briljante toepassing van lichtherstellende technologie en zeldzame, gouden ingrediënten, hebben wetenschappers van La Prairie een manier ontwikkeld om uw huid een onmiddellijke, perfectionerende glans, blijvende uitstraling en jeugdigheid te geven. De formules zijn ontworpen om de rijpere huid te ondersteunen die verlies van glans ervaart als gevolg van veranderingen in de huid die optreden bij het ouder worden. Herstellende planten vervangen vitale elementen, terwijl mineralen een diepe hydratatie ondersteunen en een jeugdigere huidfunctie stimuleren.

Cellular Radiance producten bevatten gouden reflecterende pigmenten en het exclusieve Cellular Complex van La Prairie om het uiterlijk van de huid te revitaliseren en te perfectioneren tot een jeugdige, glanzende textuur, toon en helderheid.

Geur en consistentie

La Prairie Cellular Radiance Cream is een dichte crème die rijk en verzorgend aanvoelt. Het brengt een universeel flatterende ultragloed op de huid zonder de huid eruit te laten zien als een olievlek.

Het heeft ook kleine verhelderende deeltjes (geen glinstering), die het algehele uiterlijk van de huid direct na het aanbrengen verbetert. Hoewel het niet zo goudkleurig is in vergelijking met hun Cellular Radiance Night Cream, zou ik zeggen dat Cellular Radiance Cream zorgt voor een relatief subtiele glow.

Het draagt ​​ook dezelfde geur uit hun Cellular Radiance-collectie, die niet geurvrij is. Als je iemand bent die de gezichtscrème ook rond de ogen gebruikt, zou ik dat niet doen voor La Prairie Cellular Radiance Cream, omdat het kan uitlopen en de ogen kan irriteren wegens de rijkheid van het product. Voor het gebied rond de ogen raad ik liever aan om hun Cellular Intervention Eye Cream aan te brengen.

La Prairie Cellular Radiance Cream review

Mijn ervaringen met deze gezichtscrème

Ik heb over het algemeen het hele jaar door een normale huid, maar mijn huid kan tijdens koude seizoenen gemakkelijk uitgedroogd raken door externe factoren zoals airconditioning en droge lucht. Daarom heeft La Prairie Cellular Radiance Cream uitstekend gewerkt voor mijn specifieke huidaandoening, omdat het vochtverlies vrij goed lijkt te voorkomen.

Zelfs op die dagen dat ik niet veel slaap en naar buiten moet in koude weersomstandigheden, heb ik gemerkt dat de crème onmiddellijke helderheid en glans geeft, zodat mijn huid vaak complimenten krijgt. Hoewel het geen make-up primer is, heb je geen glow primer nodig als je La Prairie Cellular Radiance Cream eronder gebruikt. Ik gebruik persoonlijk graag een pure foundation zoals Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude Foundation SPF 20 bovenop, zodat de glans van mijn kostbare crème erdoorheen kan worden gezien.

Als nachtbehandeling houdt de crème mijn huid glad, soepel en ziet er goed uitgerust uit, en ik heb sinds het gebruik van de crème geen last gehad van uitdroging in mijn huid bij het wakker worden.

Ook mijn moeder heeft enorm baat bij gebruik van deze gezichtscrème. Toen ze in haar vroege stadium van de menopauze was, ervoer haar huid een grote onbalans, en La Prairie Cellular Radiance Cream heeft geholpen bij hormonale veroudering. Haar huid (van begin 60) ziet er zeker een stuk steviger en gladder uit dan de dames van rond haar leeftijd met minder diepe rimpels.

Beveel ik de La Prairie Cellular Radiance Cream aan?

Als uw grootste zorg om de huid een egale tint te geven, zou ik u liever aanraden om de La Prairie Skin Caviar collectie te proberen. Mijn familieleden en ik hebben gemerkt dat La Prairie Cellular Radiance Cream meer helpt om de veerkracht van de huid te verbeteren en het helpen van de lipidenbarrière van de huid. Ongeacht de mate van rijpheid en droogheid van de huid, als u te maken krijgt met een (extreem) droge huid tijdens kou en/of u last krijgt van hormonale veroudering, kan La Prairie Cellular Radiance Cream weleens de beste crème zijn die u ook geprobeerd heeft. De huid ziet er enorm gezond, glowy en jonger uit, het soort huid waar ik al meerdere malen complimenten over heb ontvangen. En dat is, gezien het prijskaartje, wat je met dit verzorgingsproduct wilt.

U leest: La Prairie Cellular Radiance Cream review: voor veerkracht en glow

Ook populair: Tend Skin Solution review: zeg vaarwel tegen scheerbultjes