La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review: licht, niet vettig en heel fijn

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review

We weten allemaal hoe belangrijk SPF is. Ik moet toegeven dat het voor mij moeilijk is om regelmatig SPF te gebruiken, omdat ik gemakkelijk verstopte poriën krijg als ik SPF dagelijks gebruik. Maar omdat ik het belang van SPF ken, wilde ik een aantal nieuwe proberen om te zien of ik het probleem van verstopte poriën kan voorkomen, maar toch een hoge bescherming kan krijgen. Ik besloot SPF te proberen van een bekend merk dat bekend staat om zijn zeer zachte huidverzorging, dus ik ging natuurlijk voor La Roche Posay en zo kwam ik ANTHELIOS SPF tegen. Vandaag geef ik je een volledige La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review.

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review

Over de verpakking en het product

De verpakking is echt goed. Ik vind het goed dat het geen knijptube is, omdat ze erg rommelig kunnen zijn, vooral voor loopneus SPF-crèmes. Deze verpakking is schoon, gemakkelijk te gebruiken en geweldig voor hoe lang deze crème meegaat. Het is duidelijk dat crème niet wordt blootgesteld aan lucht en langer vers blijft. Ook kunt u gemakkelijk de hoeveelheid product regelen die u wilt gebruiken vanwege de pomp. Je krijgt 50 ml product. 

De crème heeft een heel lichte geur, het is niet intens of overweldigend. Deze SPF-crème heeft een heel lichtgele kleur en is heel mooi en licht van gewicht op de huid. Deze SPF is hydraterend, ultra beschermend en beschermt volledig tegen zonnestralen. La Roche Posay ANTHELIOS SPF-crème met SPF 50+ zou een zeer hoge beschermingsfactor moeten zijn.

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review

Over de formule

Formule van deze SPF is echt geweldig. Ik moet toegeven dat dit me echt goed maakte met het dagelijks gebruik van SPF, gewoon omdat dit waarschijnlijk de beste SPF-formule is die ik tot nu toe heb geprobeerd. De crème is echt licht van gewicht en gemakkelijk uit te smeren. Soms laat een zonnebrandcrème veel witte waas achter, bij deze heb ik dat probleem niet. 

Ook voelt deze crème licht aan op de huid en voel ik me niet vettig of “zweterig” als ik hem draag. Het geeft een klein beetje glans, maar het ziet eruit als die natuurlijke gloed die je krijgt na het aanbrengen van je huidverzorging. Eerlijk gezegd, het is absoluut de moeite waard om te deze zonnebrandcrème te proberen. Ik heb tot nu toe veel SPF-crèmes geprobeerd, maar deze is absoluut de beste. 

Ik ben van plan deze deze zomer te blijven gebruiken en zal zeker opnieuw kopen als ik hem opgebruik, omdat deze crème mijn poriën niet verstopt en me geen puistjes geeft, wat absoluut geweldig is, want meestal geven SPF-crèmes me dat. Deze SPF werkt ook onder make-up, wat geweldig is. Het verstoort de foundation die je erop aanbrengt niet en het rolt niet zoals sommige SPF doen. La Roche Posay ANTHELIOS SPF is niet geparfumeerd en zou hydraterend zijn. Ik heb absoluut het gevoel dat het hydrateert en het droogt mijn huid helemaal niet uit.

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review

Conclusie

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze zonnebrandcrème. Ik ben erg blij dat ik het in mijn huidverzorgingscollectie heb en ik ben erg blij dat ik het heb geprobeerd en besloot het te proberen. Het is de aanschaf naar mijn mening zo waard en behoort tot de beste zonnebrandcrèmes die ik ooit geprobeerd heb. Wanneer jij een gevoelige huid hebt en graag een zonnebrandcrème wilt met een hoge SPF maar die tegelijkertijd licht aanvoelt, dan is dit de beste!

U leest: La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review: licht, niet vettig en heel fijn

Ook populair: 10x de beste parfumvrije zonnebrandcrème voor een gevoelige huid

Aanbevolen artikelen