Lancôme Grandiôse Mascara review: een verbluffende favoriet

Lancôme Grandiôse Mascara review

Welkom bij mijn Lancôme Grandiôse Mascara review. Laat ik beginnen met een vraag. Als je op een eiland was en maar één make-upartikel zou kunnen nemen, wat zou dat dan zijn? Voor mij is het mascara. Het is een van mijn favoriete producten om te proberen, en het is er voor mij geweest in de beste en slechtste tijden. Probeer je er minder moe uit te zien? Wil je je ogen laten knallen? Net een lelijke kreet gehad onder de douche? Een goede mascara is er voor al deze situaties en meer. Het is het ride-or-die-product waarop iedereen kan vertrouwen om zijn make-uplook een boost te geven.

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, is mascara al een tijdje mijn go-to-product. Toen ik op de middelbare school zat en met make-up begon te spelen, was dit het eerste product waar ik me op mijn gemak mee voelde. Mijn kleine verzameling zwarte, bruine en blauwe mascara’s gaf me een zelfvertrouwen boost waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Zelfs toen ik verschillende producten probeerde en mijn stijl evolueerde naar volwassenheid, heeft mascara me consequent hetzelfde euforische gevoel gegeven dat ik had toen ik het droeg om door die middelbare schoolzalen te lopen.

Het mooie van ouder worden is dat naarmate we evolueren, onze make-upbenodigdheden ook kunnen, en degenen onder ons die willen investeren, kunnen merken dat ze van drogisterijgangen naar luxe toonbanken gaan. In deze geest probeerde ik Lancôme’s Grandiôse Mascara om te zien of de slanke en sexy look die het Franse make-upmerk beroemd heeft gemaakt, zich zou vertalen naar mijn wimpers. Uiteindelijk onderscheidde het product zich van anderen die ik heb geprobeerd. De Lancôme Grandiôse Mascara review kost €26,09, een gangbare prijs voor (hopelijk) een goede mascara. Blijf lezen om erachter te komen hoe deze mascara mijn wimpers heeft geüpgraded.

Lancôme Grandiôse Mascara review

Over de Lancôme Grandiôse Mascara

BESTE VOOR: Alle soorten wimpers, maar vooral degenen die een meer dramatisch verlengend effect willen.

GEBRUIK: Verlengende wimpers voor overdag of ‘s nachts, met een lichtgewicht maar toch opvallend cat-eye-resultaat.

MOGELIJKE ALLERGENEN: zo ver bekend geen

GROEN PRODUCT? Nee; bevat paraffine.

OVER HET MERK: Lancôme is een Frans schoonheidsmerk waarvan de producten gericht zijn op het creëren van een luxe uitstraling voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden. Het merk staat vooral bekend om zijn huidverzorgings- en oogproducten.

Over mijn wimpers: kan een boost gebruiken


Ik wou dat ik van nature lange wimpers had die een opvallende, zwevende kwaliteit hebben, zelfs zonder enig product, maar dat heb ik niet. Mijn wimpers zijn vrij kort. Ik heb veel groeiserums geprobeerd, TikTok-hacks en gewoon overbelasting van mascara, maar niets heeft gewerkt. In de loop van de tijd heb ik geaccepteerd dat mijn wimpers kort en krachtig zijn, en dat vind ik prima. Ik accepteer mijn wimpers zoals ze zijn, en dat is op eigenliefde.

De ingrediënten: effectief en voedzaam
Als het op mascara aankomt, ben ik vrij toegeeflijk over wat er op de ingrediëntenlijst staat. Dit product gaat niet rechtstreeks op mijn huid, dus ik kan me niet voorstellen dat het zoveel schade kan aanrichten als bijvoorbeeld een set wimperextensions. Mijn favoriete ingrediënt in dit product is jojoba-olie, die de wimpers gehydrateerd houdt en de gezondheid en groei van de wimpers in het algemeen bevordert. Rozencelextract draagt ​​bij aan de voeding en maakt het product beter op te bouwen, wat zorgt voor een meer dramatische look als je dat wilt.

Hoe aan te brengen: vacht van wortel tot punt
Het ontwerp van Lancôme’s Grandiôse Mascara is anders dan je standaard tube. Het penseelontwerp is een zigzagpatroon gevolgd door een dunne precisieborstel, zodat u elke wimper kunt coaten met het maximale product. Het merk raadt aan om deze mascara van wortel tot punt aan te brengen, en u kunt indien nodig meer lagen toevoegen om het gewenste resultaat te bereiken. De borstel moet helpen om de wimpers een flakkerende look te geven en uiteindelijk een gevleugelde hoek te creëren die goed past bij je favoriete vloeibare voering.

De resultaten: lang, sterk en dramatisch

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van Lancôme’s Grandiôse Mascara. Eerlijk gezegd gebruik ik meestal drogisterij-mascara’s, omdat ik geloof dat het een van die producten is waarmee je meer open kunt zijn voor wat je besluit te kopen. Dat gezegd hebbende, was ik nog steeds opgewonden om te zien hoe een luxe mascara zou opstapelen.

Voordat ik de mascara op mijn wimpers smeerde, heb ik mijn wimpers voorbereid door ze te krimpen. Hiervoor gebruik ik een bepaalde techniek: ik begin met het krimpen van de wortel van de wimpers, en vervolgens tweemaal in het midden van de wimper, waarbij ik elke krimp ongeveer 10 seconden vasthoudt. Ik vind dat deze methode mijn wimpers helpt om op te fleuren en een betere vorm te behouden.

Daarna gebruikte ik de precieze borstel om mijn wimpers van wortel tot punt te coaten. De borstel gleed perfect door mijn wimpers en creëerde een gladde, effectieve eerste laag. Ik had daar kunnen stoppen, maar ik voelde dat mijn wimpers wat meer drama konden gebruiken. Ik heb toen alleen het puntje van mijn wimpers een tweede keer geglazuurd. Ik merk dat twee lagen mijn wimpers de lengte gaven waar ik al jaren naar op zoek was, en de mascara creëerde met succes een prachtige cat-eye-look zonder te klonteren. Het effect hield ook de hele dag aan en ik had geen vlekken of neerslag zoals ik vaak heb met andere mascara’s.

Lancôme Grandiôse Mascara review
Een waardevolle investering

Lancôme’s Grandiôse Mascara is te koop voor €26,09 bij bol.com. Als je nog niet klaar bent om je te binden, is het misschien niet ideaal om zoveel uit te geven aan een mascara, maar het leverde wel een resultaat van hoge kwaliteit op en loste enkele van de kleine problemen op die ik had met mijn go-to-drogisterijvondsten. Voor mij maakt dat het de moeite waard als je een luxe mascara wilt die echt werkt.

Hoewel ik me lang aan een rotatie van beproefde drogisterijvondsten had gehouden, heeft Lancôme’s Grandiôse Mascara me zeker de kracht van een goede luxe-optie laten zien. De verpakking is verbluffend, de resultaten zijn precies wat ik zocht en de levensduur is indrukwekkender dan ik me had kunnen voorstellen. Zoals je waarschijnlijk wel begrepen hebt uit mijn Lancôme Grandiôse Mascara review is dit is mijn favoriete mascara geworden en ik ben geobsedeerd. Ik garandeer je dat je geen spijt zult krijgen van deze aankoop.

Ook populair: Lancome Idole eau de parfum review