Lancome Idole eau de parfum review

Lancome Idole eau de parfum review

Dit jaar hebben we veel nieuwe geuren gezien met dezelfde boodschap die vrouwen en hun kracht omarmt. Idôle is het nieuwe Lancôme-parfum: een frisse wind en vernieuwing waait over het Franse parfumhuis, met deze frisse en lichte geur. In een wereld waar de meeste parfums door mannen worden gemaakt, is dit een parfum gemaakt door 3 vrouwen: Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec en Adriana Medina. Door vrouwen voor vrouwen. Dit parfum heeft een zeer vergelijkbare boodschap als LIBRE van YSL. Net zoals YSL deed met Libre, kunnen we opmerken dat Lancôme besloot om zijn ‘ouder wordende’ imago, gelinkt aan de iconische La Vie est Belle een beetje af te stoffen en te wedden op de jeugd van actrice en zangeres Zendaya. In deze Lancome Idole eau de parfum review reviewen we deze heerlijke frisse en bloemige topper!

Eerste indruk van Lancome Idole eau de parfum

Je weet dat het eerste waar ik het over zal hebben, DE FLES is. Voor mij is de vorm van deze fles vrij ongebruikelijk, het is de dunste parfumfles ter wereld – die nergens tegen opgewassen is -. Je hebt het gevoel dat je de geur in de palm van je hand houdt, wat erg stijlvol en ongebruikelijk is. Aan de zijkanten heb je een goudkleurig metaal met een roze afwerking wat hetzelfde is voor de dop waar IDÔLE in is gegraveerd. De rest van de fles is helder en het parfum heeft een babyroze kleur die perfect past bij het roségoud. details. In het begin, toen ik de fles vasthield, voelde het als een iPhone tussen mijn handen, zeer comfortabel, zeer licht van gewicht en je kunt hem van de dop houden zonder bang te zijn dat hij valt.

Lancome Idole eau de parfum review

Hoe ruikt Idole van Lancôme?

Dit parfum wordt omschreven als een frisse bloemige geur. Laten we eens een duik nemen in de geurnoten!

  • Topnoten zijn: Bergamot – Peer
  • Middennoten zijn: Roos uit Turquie – Rose de Mai – Jasmijn uit India
    Basisnoten zijn: Witte Musk – Vanille

Toen ik het voor het eerst opspoot, is het eerste dat je ruikt het rozenblaadje. Het doet me denken aan de rozenversie van La vie est Belle van Lancôme – een van mijn parfums en een van mijn favorieten. We kunnen ook ruiken dat de witte Musk niet te overheersend is, het is heel goed gemengd met de roos: de belangrijkste reden waarom het vrouwelijk, fris en heel zacht aanvoelt. Omdat de roos uit Turkije komt en exclusief voor Lancôme is, zal geen enkel ander merk dezelfde geur van rozen hebben. Ik was echter erg verrast door de peer in de topnoot, aangezien ik hem niet rook, maar ik denk dat deze vrucht een van de belangrijkste redenen is waarom deze geur fris is. Ik krijg ook geen Bergamot-toon, aangezien de meest dominante toon de roos is. In de basis zit een beetje vanille. Omdat dit geen vanille-geur is, krijg ik deze noot ook niet, maar ik weet zeker dat dit is wat dit parfum de hele dag zal laten duren.

Mijn Lancome Idole eau de parfum review geeft deze parfum 5 sterren

Ik hou van deze geur. Dit is een parfum dat 6 tot 7 uur op de huid blijft zitten, wat meer punten krijgt dan Libre van YSL. Je komt ook samen om daarna opnieuw te spuiten om het beter ruikbaar te maken. Het maakt je dag fris, het ruikt heel natuurlijk en helemaal niet synthetisch. Het is een zeer verfijnde geur en daar HOUD ik van. Dit is een navulbare fles, je hoeft dus geen nieuwe fles te kopen. Je kunt een hoesje kopen om het te bedekken en ik vind het een geweldig idee. Verkrijgbaar in 2 kleuren: Mantra’s & Holografisch. Uiteindelijk is dit een van de beste releases van Lancôme. Zoveel goede en soortgelijke parfums die er zijn. Maar ik denk dat deze mijn hart een beetje meer heeft gekregen dan Libre. k raad het TOTAAL aan, als je van bloemrijke frisse geuren houdt, is deze topper iets voor jou. En als je de rozeneditie van Narciso Rodriguez & of La Vie Est Belle van Lancôme in je collectie hebt, zul je dit GEWELDIG ZIJN.

Ook populair: Guerlain Bloom Of Rose review