Lancôme Lash Idôle Mascara review: een superlichte gelformule

Lancôme Lash Idôle Mascara

Lancome heeft een nieuwe mascara uitgebracht genaamd Lash Idôle, met behoud van de naam van de nieuwste geur van het merk en de roségouden verpakking. We krijgen een aanvulling op de Hypnose, Mon Monsieur klassiekers. Dus we zullen nagaan wat het concept is dat deze mascara anders maakt dan de andere die het merk al heeft. In deze Lancôme Lash Idôle Mascara review deel ik mijn ervaringen. je kan hem voor €25,09 bij bol.com bestellen.

Lancôme Lash Idôle Mascara review

Een lichtere gelformule

Iets nieuws is de gelformule die een licht effect geeft aan de wimpers en ook helpt om het product gemakkelijk te verwijderen. Het is ook doordrenkt met witte thee-extract voor conditionering, als je het product vasthoudt, zou je waarschijnlijk denken “dit is leeg” maar nee de formule en de verpakkingen hebben een totaal ander concept dan wat we gewend zijn te zien in mascara’s.

Over het borstelontwerp is ook veranderd en dit is een concept dat ik ook bij andere merken heb gezien, een dunnere en gebogen borstel.

Mijn ervaringen met de Lancôme Lash Idôle Mascara

In vergelijking met Hypnose voelt deze mascara bijvoorbeeld gladder en veel lichter aan, zelfs na 3 of 4 lagen, ik had geen moeite om hem te verwijderen met een wattenschijfje en micellair water. De gebogen en dunnere vorm van het borsteltje overtuigde me in eerste instantie niet, maar ik slaagde erin om mijn wimpers een goede vorm en lift te geven. Tot nu toe is dit een nieuwe generatie in formule- en penseelontwerp en zijn de resultaten erg goed bevallen. Een prima mascara die licht draagt, het lijkt me een fijne optie voor mensen die hier specifiek naar op zoek zijn.

U leest: Lancôme Lash Idôle Mascara review: een superlichte gelformule

Ook populair: 8x de beste oogschaduw van de drogist voor mooie ooglooks