Laneige Lip Sleeping Mask review: zeg vaarwel tegen droge lippen

Laneige Lip Sleeping Mask review

Vandaag heb ik een Laneige Lip Sleeping Mask review voor jullie klaarstaan. Heb je dit populaire lipmasker al geprobeerd? Ik heb Laneige Lip Sleeping Mask in de geur Berry voor €21,99 (20ml) besteld bij bol.com. Ik had dit lipmasker de afgelopen twee jaar in gedachten. Omdat ik dol ben op het Laneige Water Sleeping Mask (lees hier de review), wilde ik dit populaire slaapmasker voor de lippen graag proberen, dat ook nog eens de 2018 Glamour Beauty Award-winnaar was. Lees verder voor mijn bevindingen met dit geliefde product wat volgens het merk velletjes op de lippen verleden tijd maakt.

Bestel Laneige Lip Sleeping Mask voor €21,00 (20ml) bij bol.com

Laneige Lip Sleeping Mask review

Laneige lip slaapmasker

Als het op maskers aankomt, of het nu gezichtsmaskers, haarmaskers en nu zelfs lipmaskers zijn, vind ik het heerlijk om ze uit te proberen. Ik probeer het niet alleen, maar verbruik ook al het product. Hoera! Daarom. Vaak hebben de Koreaanse huidverzorgingsmerken me altijd verbaasd. Laneige is er een van. De meeste Koreaanse huidverzorgingsmerken richten zich op het goed gehydrateerd houden van de huid. En Laneige’s concept voor huidverzorging is Water Science. Dus hier zijn mijn gedachten over het Laneige Lip Sleeping Mask.

Over het product:

  • Lip Sleeping Mask heeft een verzachtende balsemtextuur die nauw aan de lippen hecht voor snelle absorptie.
  • Verrijkt met vitamine C en antioxidanten, biedt het Berry Mix Complex (TM) een voedzaam zoete en geurige mix van frambozen-, aardbei-, cranberry- en bosbessenextracten om de zintuigen te verwennen.
  • Exclusieve Moisture Wrap-technologie bevat hyaluronzuur en mineralen om een ​​beschermende film over de lippen te vormen om vocht en actieve ingrediënten vast te houden. Een royale laag van dit kalmerende masker voor het slapengaan helpt schilfering te verminderen, zodat u wakker kunt worden met lippen die verfrist, soepel en zacht aanvoelen.

Het Laneige lipslaapmasker is vergelijkbaar met de gezichtsslaapmaskers die tegenwoordig in de mode zijn, maar dan voor de lippen. Het werkt door dode huidcellen weg te smelten terwijl je slaapt. Het is momenteel verkrijgbaar in vier varianten/smaken: bes, vanille, grapefruit en appellimoen (ummmm, ik ben dol op al deze smaken in een lippenbalsem.) De meest populaire is echter de bes die in een roze pot zit. De formule van alle smaken is hetzelfde, maar de geur is natuurlijk anders. En de kleur van de verpakking verschilt ook per smaak.

Laneige Lip Sleeping Mask review

Over de verpakking

De verpakking van het Laneige lipslaapmasker is een eenvoudig en mooi roze, gematteerd potje. De kleur van de verpakking verschilt met de smaak. Dit heeft een matte textuur voor het bad – zeer vergelijkbaar met het Laneige waterslaapmasker. De kwaliteit is goed en voelt duur aan. Het wordt ook geleverd met een kleine spatel. De maat van de spatel geeft perfect aan hoeveel product je moet gebruiken. Je hebt echter de helft nodig van de hoeveelheid die we met de spatel scheppen. Bovendien is het zeer reisvriendelijk.

De ingrediënten en textuur

Het Laneige Lip Sleeping Mask maakt gebruik van Laneige’s exclusieve Moisture Wrap-technologie die een beschermende barrière rond je lippen vormt. Het houdt vocht en actieve ingrediënten in dit lipmasker vast. Hyaluronzuur helpt vocht op te slaan voor het verzachten en gladmaken van de lippen. Het bessenmixcomplex bestaat uit acht soorten bessen die direct intrekken en de lippen voeden. De vitamine C en verschillende andere antioxidanten samen met sheaboter helpen de droge huid te voeden en te verjongen.

De textuur en consistentie van dit lipmasker is als gesmolten was. In het bad ziet het eruit als een standaard lippenbalsem. Wanneer u het product echter begint uit te scheppen, is het erg zacht. Het is wasachtig maar niet hard of plakkerig. Als het in contact komt met de warmte van mijn vingers, smelt het onmiddellijk en voelt het als een mengsel van water en olie.

Laneige Lip Sleeping Mask review

Hoe gebruik je dit lipmasker?

De applicatie is eenvoudig. Ik schep een klein beetje op en breng het aan op mijn lippen voordat ik naar bed ga. Ik gebruik het echter ook als een gewone lippenbalsem, overdag. Als masker – ik gebruik een royale hoeveelheid genoeg om mijn lippen te bedekken en breng het aan net voordat ik naar bed ga. Ik laat het ‘s nachts intrekken en veeg het ‘s ochtends af. Als lippenbalsem gebruik ik een heel klein beetje op mijn lippen (minder dan ik ‘s nachts gebruik). En het werkt overdag ook goed als lippenbalsem.

Laneige Lip Sleeping Mask review: mijn ervaring

Ik gebruik het Laneige lipslaapmasker al een paar weken elke dag en ik ben erg blij met de resultaten. Mijn lippen zijn niet schilferig en voelen erg gehydrateerd aan, klaar om matte lippenstift te dragen. Ik vind het fijn dat, hoewel dit masker rijk en dik is, het niet plakkerig, vettig, glad of zwaar aanvoelt op de lippen. Maar voelt comfortabel, hydraterend en licht van gewicht aan. Ik begrijp nu waarom het zo populair en geliefd is bij iedereen. Je kunt het ook gebruiken om je lippen voor te bereiden op het dragen van een matte lipstick.

Het Laneige lipslaapmasker is een must om te proberen. Het heeft mijn lippen zacht en glad gemaakt. Ik heb niet de behoefte om aan de velletjes van mijn lippen te blijven plukken. Ik ken deze slechte gewoonte! Zelfs als ik lui ben en het masker een nacht niet heb gebruikt, voelen mijn lippen nog steeds goed aan en drogen ze niet uit. Het product blijft goed op de lippen zitten tijdens het slapen. Oh! en het ruikt geweldig.

Over het algemeen ben ik echt dol op dit lipmasker en heb ik het toegevoegd aan mijn reguliere huidverzorgingsvoorraad. Je weet dat er van sommige producten een back-up nodig is en dit is er een voor mij.

U leest: Laneige Lip Sleeping Mask review: zeg vaarwel tegen droge lippen

Ook populair: 9x de beste body scrub van Kruidvat die de huid zacht maakt