Laneige Neo Cushion review: 24 uur een vlekkeloze tint!

Laneige Neo Cushion review

Het ziet eruit als een airpod case maar niks is minder waar! Het dekkende poeder van de Laneige Neo Cushion die 24 uur lang een vlekkenloze tint belooft is misschien wel een van de meest populaire releases van 2020 geweest en ik zie het overal terug. Veel mensen bleven maar zeggen hoe schattig het eruit ziet en hoe goed de uitvoering is. Ik kan de verleiding ook niet weerstaan, dus ja, ik doe mee! Al eerder schreef ik over het populaire merk (lees hier mijn Laneige’s Lip Sleeping Mask review) en ik ben er gek op. Ik kon dus niet wachten om dit product uit te proberen. Ik bestelde hem in de uitvoering Matte, en er is ook een Glow versie verkrijgbaar. Lees verder in mijn Laneige Neo Cushion review wat ik ervan vond!

Laneige Neo Cushion review

Over de Laneige NEO Cushion

Wat doet dit product

Volledig dekkend poeder kussen dat 24 uur lang een vlekkeloze teint geeft met een enkele aanraking. Het is klinisch bewezen dat de formule 24 uur lang geelheid, roodheid, poriën en oneffenheden van de huid bedekt, en de hele dag een vlekkeloos uitziende huid biedt! Transfer- en zweetbestendige formule. Bescherming tegen blauw licht.

Aanbevolen voor

  •  Degenen die poriën en onzuiverheden willen bedekken
  •  Degenen met een vette huid
  •  Degenen die een zweetbestendige make-up willen die niet vervaagt

Verpakking

Ik hou van de verpakking! De mintgroene kleur met de glanzende verpakking trok mijn aandacht. Pssst..Ik heb dit eerst gekocht vanwege de verpakking.

Inhoud

 15g.

Tips van de Laneige-website

Een kleine hoeveelheid formule is voldoende om je gezicht te bedekken. Breng niet te veel product aan op de puff of het gezicht, anders kun je het teveel aanbrengen, waardoor een dikke finish ontstaat. Breng liever een dunne laag aan door licht op de huid te deppen. Voor een hogere dekking kunt u opnieuw een dunne laag aanbrengen.

Uitvoering

“Het is perfect voor degenen die 24 uur lang een onberispelijke make-up look willen. Het vervaagt niet, zelfs niet bij warm en vochtig weer.”

– LANEIGE Productontwikkelingsteam

Laneige Neo Cushion review

Mijn Laneige Neo Cushion review

Ten eerste is de afwerking een zachte, matte afwerking die goed bij mijn vette huid past. Ik had een matte maar niet uitdrogende formule nodig, dus deze is voor mijn huidtype perfect. Ik kan dit kussen zelfs gebruiken zonder het met losse poeder in te stellen! Ik heb helemaal geen plakkerigheid ervaren. Het voelt zo comfortabel op mijn huid. Ik hou ervan hoe het zacht, mat aanvoelt maar toch met een natuurlijke glans waardoor mijn huid er gezond uitziet.

Ten tweede, over de volledige en toch gewichtloze dekking. Ik kan het niet helemaal eens zijn met deze stelling omdat ik een lichte eerste laag heb aangebracht en mijn donkere littekens nog steeds zichtbaar zijn; Het vervaagt het alleen een beetje. Na een tweede laag vervaagde het meer, maar geen volledige dekking. Dus ik zou zeggen dat dit kussen kan worden opgebouwd, maar niet direct volledig dekt.

Derde claim is 24-uurs zweetbestendige slijtage. Oké, ik heb het niet 24 uur getest, maar ik heb het meer dan 7 uur gedragen en het gaat lang genoeg mee voor mij. De tint oxideerde niet, zelfs niet na een paar uur. Ik ben zo blij dat mijn huid er niet donkerder van werd. Als ik het echter niet met losse poeder instel, zal mijn gezicht na een paar uur extra olie produceren en ziet mijn gezicht er extra glimmend uit, dus ik geef er altijd de voorkeur aan om het met losse poeder af te werken voor een langduriger zachte, matte look met een natuurlijke glans. En ja, het ging langer mee als ik afwerkte. Gebruik je losse poeder of setting spray voor een langdurige houdbaarheid.

Ten vierde, transfer- en zweetbestendige formule.  ‘Dankzij de langhoudende en sterk hechtende formule blijft de make-up ook na de sauna (40° Celsius) en na intensieve oefeningen goed zitten. Het wordt ook niet overgebracht naar je mondmaskers of mobiele telefoons.’ Ik kan het er niet helemaal mee eens zijn. Ik heb op een warme dag gezweet terwijl ik een mondmasker droeg dat naar buiten ging. Ik heb mijn masker gecontroleerd en er is een beetje productoverdracht op het masker. Niet veel, maar toch een beetje gekregen, dus het is veilig om te zeggen dat dit niet volledig overdrachtsbestendig is, maar bijna volledig overdrachtsbestendig.

Het bedekt tot slot de geelheid, roodheid, poriën en oneffenheden van de huid gedurende 24 uur, voor een vlekkeloos uitziende huid de hele dag. Voor deze bewering ben ik het volledig eens! Het deed geweldig werk om mijn roodheid te bedekken en zorgde ervoor dat mijn huid er egaler uitzag. Ook vervaagde het mijn zichtbare poriën. Ik denk bijna dat ik poreus ben.

Mijn oordeel

4.8/5 

Laneige Neo Cushion review

Volledige ingrediënten

WATER / AQUA / EAU, TITANIUMDIOXIDE (CI 77891), CYCLOPENTASILOXANE, METHYLTRIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMAAT, CAPRYLYL METHICONE, POLYMETHYLMETHACRYLAAT, PEG-10 DIMETHIOXIOX, PROGRAMMA NYLON-12, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORIET, IJZEROXIDES (CI 77492), 1,2-HEXITAANIDEOL, ALUMINIUM, NATRIUM HYDROXIDE (CI 77491), ACRYLATEN/ETHYLHEXYL ACRYLAAT/DIMETHICONE METHACRYLAAT COPOLYMEER, GEUR / PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, BIS-PEG-15 DIMETHICONE/IPDI COPOLYMEER, STEARINEZUUR, SOYADIUMRIEL, PEG-2 SOYAMERICATHIOXLEGLYLYLYLYLYLYL (CI 77499), CITRONELLOL,GERANIOL, LIMONEEN, BHT, HYDROXYCITRONELLAL, TOCOFEROL

U leest: Laneige Neo Cushion review: 24 uur een vlekkeloze tint!

Ook populair: De beste lipverzorging voor de nacht: Laneige’s Lip Sleeping Mask