Laneige Water Sleeping Mask review

Laneige Water Sleeping Mask review

Hoewel ik een fan ben van vrijwel elk type huidverzorgingsproduct dat er is, hebben maskers een speciaal plekje in mijn hart. Jarenlang heb ik mijn huid behandeld met exfoliërende maskers, houtskoolformules en kleivarianten, maar ik heb maar één hydraterend masker uitgeprobeerd. Gek, toch? Omdat mijn huid dit jaar bijzonder droog was, besloot ik het beroemde Laneige Water-slaapmasker te kopen. Al eerder schreef ik vol enthousiasme over de Laneige Choco Mint Mask, dus het werd hoog tijd om meer van dit merk te ontdekken. In deze Laneige Water Sleeping Mask review vertel ik je alles over deze ongelooflijke beauty booster.

Over de verpakking en de ingrediënten

Het masker wordt geleverd in een ombré, blauw potje met een draaidop. Meestal schrikken potten me af omdat je hun handen in de formule moet dopen (wat zoveel vervuiling veroorzaakt!), Maar dit masker wordt geleverd met een kleine spatel om dat probleem te voorkomen. De verpakking is dubbelwandig en verzwaard, waardoor hij tegelijkertijd luxe en stevig overkomt. De ingrediënten en gebruiksaanwijzing staan ​​vermeld op de achterkant van de pot en op het bijbehorende doosje vermeld. Op bol.com kan je een pot van 70ml voor €25,99 bestellen.

Over de ingrediënten gesproken, deze formule zit boordevol ongelooflijke ingrediënten. Natriumhyaluronaat en glycerine werken om de huid te hydrateren, terwijl bèta-glucaan tekenen van irritatie aanpakt. Cyclopentasiloxaan en dimethicon, die siliconen zijn, voorkomen waterverlies en zijn verantwoordelijk voor de textuur van het masker. De formule bevat ook ascorbylglucoside, een in water oplosbare vorm van vitamine C die helpt bij pigmentatie, en zinksulfaat, waarvan is bewezen dat het effectief is bij milde tot matige acne. Het enige nadeel van de hele ingrediëntenlijst is de toevoeging van geur.

Na één keer gebruik al een gezondere huid

Omdat dit een slaapmasker is, heb ik het aangebracht als laatste stap in mijn nachtelijke routine. Hoewel ik verwachtte dat de formule dik en occlusief zou zijn, was hij verrassend licht van gewicht. Door de gelachtige consistentie kon het masker zich gemakkelijk over mijn huid verspreiden en een verkoelend gevoel geven. In een paar minuten droogde het volledig op tot een matte finish, zonder een plakkerig laagje achter te laten, zoals bij veel maskers het geval is. Ik waardeerde dit echt, want ik haat het als mijn huidverzorging meer op mijn kussensloop dan op mijn gezicht terechtkomt! Een beetje gaat ver met deze formule, dus zorg ervoor dat je maar een klein beetje uitschept. De toegevoegde geur is in het begin zeker merkbaar, maar verdwijnt snel.

Volgens de instructies liet ik het masker ‘s nachts zitten ​​en werd ik wakker met een gezondere huid. Bij slechts één gebruik zag mijn huid er voller uit en voelde ik me meer gehydrateerd. Na verloop van tijd heb ik gemerkt dat ik niet langer wakker word met schilferende plekken op mijn wangen, wat een grote overwinning is. Een ander groot pluspunt is dat dit masker mijn acne helemaal niet heeft aangetast. Ik zou nog steeds aanraden om een ​​patchtest uit te voeren voordat je het product toepast, maar naar verwachting zou je geen probleem moeten ondervinden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn Laneige Water Sleeping Mask review geeft dit product 5 sterren!

Gewichtloos, hydraterend en verfrissend, dit slaapmasker werkt voor de meeste huidtypes, behalve voor degenen die gevoelig zijn voor geur. Degenen met een gecombineerde tot vette huid kunnen het gebruiken in plaats van hun nachtcrème, terwijl mensen met een droge huid zoals ik het over hun hydraterende serums en crèmes kunnen aanbrengen. Ik pas het twee keer per week toe en heb geen spijt van deze aankoop! MijnLaneige Water Sleeping Mask review geeft dit product een 5-sterren waardering!

Dit vind je misschien ook leuk: