Lanvin Rumeur 2 Rose review: voor romantische en dromerige zielen

Lanvin Rumeur 2 Rose review

Lanvin is het oudste nog actieve Franse modehuis en de geuren hebben altijd een heel speciaal plekje in mijn hart gehad. Meestal hebben ze geen erg pompeuze reclamecampagnes…maar als je een van degenen bent die houdt van draagbare, vrouwelijke en zeer goed doordachte parfumtonen, raad ik je aan ze de volgende keer dat je winkelt uit te proberen. In deze Lanvin Rumeur 2 Rose review lees je waarom!

Lanvin Rumeur 2 Rose review

Over de flacon

De fles ziet er erg mooi, romantisch uit en zal een mooie decoratie zijn op elke kaptafel. De combinatie van roze en gouden kleur is een van mijn favorieten en ik zal hem vrijwel zeker niet weggooien nadat ik hem opgebruikt heb. Een prachtig gevormde fles is versierd met de gouden dop en roze tape, een van de belangrijkste kenmerken van Lanvins ontwerpen. Het is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml Eau de Parfum.

Een extreem frisse rozengeur

Zoals de naam al doet vermoeden, ruikt Rumeur 2 Rose naar rozen – ik zou het omschrijven als een extreem frisse rozengeur met een onoverwinnelijke bloemige noot. Het wordt meestal gekenmerkt door lichtheid en tederheid. In de topnoten zien we de verstrengeling van verse rozen met citrusgeuren, die in de onderste noten echter ook een beetje open gaan naar zoete tonen. Zelfs na een paar uur verliest het parfum Lavin Rumeur 2 Rose niet aan zijn frisheid.

Lanvin Rumeur 2 Rose review

Over de draagbaarheid

Omdat het Eau de Parfum is, heeft het een zeer goed uithoudingsvermogen en voor alle liefhebbers van frisse bloemengeuren is het geschikt voor alle seizoenen – persoonlijk vind ik de rozengeur een klassieker, die niet alleen is weggelegd voor de bloeiende lente. Desalniettemin plaatst de frisse samenstelling dit parfum meestal in de categorie lente-zomerparfums.

Lanvin Rumeur 2 Rose is een dagelijkse geur die geschikt is voor informele en formele gelegenheden, over het algemeen is het zeer veelzijdig. Het is ook geschikt voor diegenen die geen erg specifieke geur willen en meer van parfums met kenmerkende bloemige noten houden.

Lanvin Rumeur 2 Rose parfum inspireert met zijn tederheid, frisheid en tijdloosheid. Voor romantische en dromerige zielen.

U leest: Lanvin Rumeur 2 Rose review: voor romantische en dromerige zielen

Ook populair: 14x de beste mannen parfum volgens vrouwen aller tijden