Lip masker voor de nacht: Laneige Choco Mint Mask!

lip masker nacht laneige

Ik geef toe dat ik zoooo in de verleiding kom om het Laneige Mask Berry Lip-slaapmasker te proberen, maar Mint Choco Lip-slaapmasker is nog steeds mijn favoriet omdat ik een traditionalist ben! Nee, maar serieus, vroeg of laat, zonder twijfel, gaat Berry ook een keer met mij mee naar huis. Maar vandaag gaat al onze aandacht naar een van mijn topfavorieten: het Mint Choco Lip masker voor de nacht!

Mint Choco Lip Sleeping Mask is een tijdje terug uitgebracht en heb er destijds twee opgehaald en heb sinds kort mijn tweede potje geopend, want hoewel Laneige Lip Sleeping Mask soms een nachtje verlof krijgt, ben ik een fan voor het leven. Oké, raak niet te opgewonden, het smaakt helaas niet naar chocolademunt. Ik weet het! Ik wilde het ook, maar het heeft alleen een muntachtige frisse smaak. Ach ja! Kan niet alles hebben! Een potje bevat 20ml en de prijs varieert tussen de €19 en €23.

Lip masker nacht

Waarom ik dit het beste lip masker voor de nacht vind

Als je me zou vragen om een ​​lipbehandeling te kiezen en er de rest van je leven mee te leven, zou ik voor dit masker kiezen! Het is echt een van mijn favoriete items, aangezien ik vatbaar ben voor drogere lippen. Ik weet dat veel mensen naar het Agave Lip Mask van Bite Beauty kijken, maar voor mij is het altijd Laneige geweest. Dit lip masker voor de nacht werkt zo verzachtend en verzorgend, geen ander merk heeft voor mij deze resultaten overtroffen.

Dit is een zachte, romige balsem met textuur die dik en licht zwoel is, maar niet plakkerig of plakkerig. Het wordt geleverd met een kleine spatel die kan worden gebruikt om het masker te mengen, uit te scheppen en zelfs op je lippen aan te brengen (er zit zelfs een klein zakje in om de spatel in op te bergen). Dit begint erg dik, maar zodra het de hitte van je lippen raakt, smelt het weg, vormt het een glanzende, beschermende laag rond de lippen en voorziet het ze van echt geweldig verzachtend vocht. Ik weet dat het een slaapmasker is, maar ik slaap op mijn buik, dus ik pas dit niet echt toe als een nachtbehandeling.

Ik breng het aan op winterdagen voordat ik naar buiten ga (ja, het is dik, maar het krijgt een mooie glanzende finish op de lippen en het is naar mijn mening versleten), ik zal het aanbrengen als de laatste stap in mijn huidverzorgingsroutine voordat Ik ga eten maken, voor de tv zitten, lezen of ontspannen en het zijn ding laten doen, of ik gebruik het als mijn lipbehandeling in het weekend als ik geen lippenstift of lipgloss op heb. Je kunt het ‘s nachts dragen als je wilt, maar als je op je buik slaapt of als je een onrustige slaper bent, kan het rommelig zijn. Ik laat het gewoon een paar uur voor het slapengaan aan en het verzacht mijn lippen prachtig! Tegen de tijd dat ik naar bed ga, is het weggesleten. Ook handig: je kan bij bol.com nu ook de travel kit bestellen met alle vier de verschillende lipmaskers van Laneige! Die traktatie bewaar ik voor mijn eerstkomende vakantie.

Lip masker nacht

Het is erg rijk, erg rustgevend, vooral op gesprongen lippen, en het geneest gebarsten of droge lippen echt niet. Al met al een geweldige lipbehandeling en ik ben vreselijk opgewonden dat het nu verkrijgbaar is in een Berry smaak! Maar eerlijk…naar alle andere smaken ben ik stiekem reuze benieuwd!

Ook populair: Maybelline Lifter Gloss kopen? Lees hier mijn review