Lippenstift die van kleur verandert: de Lipstick Excellent

lippenstift die van kleur verandert

Mijn favoriete lippenstift die ik inmiddels jarenlang trouw elke dag draag is de Lipstick Excellent van het merk Lavertu. Het is een lippenstift die van kleur verandert. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, blauw, groen en geel, maar elke kleur verandert naar een andere tint roze. De witte lipstick kleurt de lippen fris roze, groen wordt warm cyclaam, blauw stralend fuchsia en geel wordt zalmroze. Je bepaalt dus zelf de kleurnuance die bij je karakter en stemming past. Misschien vraag je je af hoe het kan dat zo’n lipstick verandert in een andere kleur. Het heeft ermee te maken dat de substantie zich door de pH waarde en huidtype aanpast. Bij iedereen zal de roze tint dan weer anders uitpakken. Wat ik zo mooi aan deze lippenstiften vind, is dat ze een warme kleur aan de lippen geven die bij je past. Ook blijft de kleur veel mooier zitten dan reguliere lispticks, waarbij er meer een laag wordt aangebracht. Bij dit product is het alsof je liptint zelf verandert wordt. Daarnaast krijgt het een healthy glow en worden de lippen verzorgd door de voedende ingrediënten als Aloë vera, Lanoline en Bijenwas. Niet voor niets hebben deze lipsticks ook zoveel positieve klantenreviews bij Bol.com, waar je hem voor €12,99 kan bestellen.

De bestverkochte lippenstift die van kleur verandert is de Lipstick Excellent van Lavertu!

De lipstick die aanvoelt als een lippenbalsem

Dat de Lipstick Excellent naar een prachtige roze kleur verandert wisten we al, maar een ander groot positief punt is het feit dat het aanvoelt als een lippenbalsem om de lippen. Vaak heb je bij lipsticks het gevoel dat het de lippen uitdroogt of dat er echt een laag op de lippen zit. Dit product maakt de lippen heerlijk zacht en dat komt misschien omdat er heel veel verzorgende ingrediënten in zitten zoals  Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Daarnaast is het waterproof. Ik heb ook echt het idee dat mijn lippen baat hebben bij het dragen van deze lipsticks, een wereld van verschil ten opzichte van ‘gewone’ lippenstiften. Soms ben ik nog weleens geneigd om een gewone lipstick erbij te pakken voor de afwisseling, maar ik ben dan al weer heel snel geneigd om mijn vertrouwde Lipstick Excellent erbij te pakken.

Wat zeggen anderen over de Lisptick Excellent?

Ik leerde dit product kennen toen ik aan het rondsnuffelen was bij Bol.com en ik veel positieve reviews over dit product las. Wat men zoal benoemt is dat de lipsticks super goed blijven zitten. Dat de lipsticks voor verschillende gelegenheden geschikt zijn, zo is de gele het meest subtiel en kan die wellicht overdag beter gedragen worden en de blauwe of groene tijdens een avondje uit. Ook het feit dat ze als een lippenbalsem aanvoelen wordt in meerdere reviews benoemd. Kortom, zoek jij een lippenstift die van kleur verandert, die mooi blijft zitten en tegelijk verzorgt? Dan is de Lavertu Lipstick Excellent mijns inziens de allerbeste optie!