Lippenstift die zich aanpast aan je lippen

lippenstift-die-zich-aanpast-aan-je-lippen

Als je me vraagt wat mijn favoriete lippenstift is, dan kan ik daar heel kort en krachtig over zijn: dat is een magic lipstick, een kleurveranderende lipstick of wel een lippenstift die zich aanpast aan je lippen. Zelf ben ik groot fan van de Lipstick Excellent van het merk Lavertu. Deze lippenbalsem verzorgt en is in vier prachtige kleuren verkrijgbaar. Elke kleur past zich net weer even anders aan aan de pH waarde van je lippen en kleurt daarbij in een prachtige roze tint. Ik heb alle vier de kleuren in mijn bezit en ik vind ze veel mooier dan een normale lippenstift. Vaak plakt een normaal lipproduct, of het droogt juist uit, het voelt als een laag op je lippen terwijl dit product voelt als een verzorgende lippenbalsem. Dat komt mede door de  Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. De roze kleur die ontstaat blijft daarnaast ontzettend lang goed op z’n plek zitten en voelt zeer prettig aan. Je kan de Lavertu Lipstick Excellent voor €12,99 bij Bol.com bestellen.

De beste lippenstift die zich aanpast aan je lippen is de Lavertu Lipstick Excellent!

Waarom de Lipstick Excellent mijn favoriet is

Op Bol.com kan je de Lipstick Excellent bestellen van het merk Lavertu. Deze lippenstift is al jaren mijn favoriet. Dit heeft een aantal redenen. De eerste is dat de kleur zich gewoon ontzettend mooi vormt naar de pH waarde en huidtype van de vrouw. Bij elke vrouw staat hij dus weer anders, maar dit resulteert in een prachtige lipkleur. Daarnaast hydrateert deze lippenstift intensief, het is ook eigenlijk een lippenbalsem, verrijkt met voedende eigenschappen als aloë vera, lanoline en bijenwas. Hierdoor voelen je lippen heerlijk zacht aan terwijl ze een prachtige roze kleur hebben. De lipstick is verkrijgbaar in vier kleuren die elk een andere roze tint afgeven. De witte lipstick kleurt de lippen fris roze, groen wordt warm cyclaam, blauw stralend fuchsia en geel wordt zalmroze.  De groene is stiekem de kleur die ik het vaakst erbij pak, omdat die kleur zo warm is. Tenslotte vind ik het fijn dat de kleur zo lang aanhoudt, in tegenstelling tot normale lipsticks.

Een make-up basic die je moet hebben

Ik zou iedereen die van beauty en make-up houdt willen aanraden om een zo’n kleurveranderende lipstick aan te schaffen. Een lippenstift die zich aanpast aan je lippen zorgt ervoor dat je een natuurlijke roze kleur krijgt die past bij jouw huid. Daarnaast blijft deze kleur zo lang zitten omdat het de kleur van je lippen verandert in plaats van een alleen een laagje toe te voegen. Daarnaast worden je lippen tegelijk intensief verzorgd met een subtiele glow. Ja, zoals elke lady a little black dress nodig heeft in haar garderobe, zou ze ook zo’n magic lipstick moeten hebben in haar make-up collectie.