Lippenstift met naam: personaliseer je eigen lipstick of lipgloss

Lippenstift-met-naam-

Ken je datgene waarvan je nooit wist dat je het wilde totdat je ontdekte dat het bestaat? Een lippenstift met naam erop gedrukt? Ja, voor mij was dat er een! Bij het Nederlandse bedrijf DUTCH. COSMETX kan je prachtige lipsticks en lipglossen laten bedrukken met je naam, een speciale datum of een andere boodschap. Daarnaast zijn het niet zomaar lipsticks, nee, het zijn 100% vegan producten die volledig dierproefvrij zijn en van schone materialen gemaakt worden. Dat klinkt fantastisch toch? In dit artikel vertel ik meer!

Lippenstift met naam

Bedruk je eigen lippenstift met naam bij DUTCH. COSMETX

Over het merk DUTCH. COSMETX

Het merk DUTCH. COSMETX. is een jong en verfrissend Nederlands bedrijf dat net even andere producten aanbieden dan we al kennen; je zou het kunnen omschrijven als de ‘volgende generatie cosmetica’. Ze streven naar schone producten. Zo is alles dierproefvrij, materialen worden gerecycled en is alles vegan en gluten- & notenvrij. Ook is hun productenlijn voor iedereen, ongeacht achtergrond. Bij DUTCH. COSMETX. vier je wie je bent en dat zie je terug in hun productenlijn. Zo is er de mogelijkheid om je lippenstift met naam te laten bedrukken. Hoe leuk is dat om je ‘eigen’ lipstick te bezitten of om hem aan iemand cadeau te doen?

De collectie

Bij DUTCH. COSMETX kan je hoogwaardige vloeibare lippenstiften en lipglossen shoppen in de meest betoverende kleuren.

  • De glossen zijn semi-transparant tot dekkend en heeft een lichtgewicht en niet-plakkerige afwerking. De formule is langdurig en comfortabel voor dagelijks gebruik.
  • De vloeibare (vegan) lipsticks zijn tevens even comfortabel om te dragen en bovendien long lasting mede door de unieke transfer-finish. Ze hebben een intens matte afwerking.

Beide producten kan je direct op je lippen aanbrengen of combineren met elkaar voor extra dekking en de ultieme glow.

Je eigen lippenstift met naam

Het personaliseren van je lippenstift of lipgloss bij DUTCH. COSMETX is super simpel. Je kiest in de collecties wat je wilt hebben en selecteert de juiste kleuren. Daarna kan je in het veld ‘name’ 9 tekens invoeren voor een naam. Dit kan naast een naam dus ook een andere boodschap zijn, zoals een speciale datum, wat jij maar wilt. Je kiest welke kleur je tekst moet krijgen op de lippenstift huls en je voegt hem toe aan je winkelmandje. Je kunt ook symbolen en emoji’s gebruiken. Als je niet wilt dat je lippenstift wordt gepersonaliseerd, kan je het veld gewoon leeg laten.

Lippenstift met naam

Een lippenstift met naam cadeau doen

Een eigen lippenstift met naam is natuurlijk ook fantastisch om cadeau te krijgen! Voor speciale gelegenheden als Valentijn biedt DUTCH. COSMETX dan ook speciale edities aan met een extra feestelijke verpakking. De prijzen van de lipglossen en lipsticks met (of zonder) naam liggen tussen de €18 en €23. Er zijn ook voordelige sets verkrijgbaar waarbij je meerdere producten kan bestellen. Een aanrader voor wie van mooie en schone cosmetica houdt en er een persoonlijk tintje aan wilt geven!

U leest: Lippenstift met naam: personaliseer je eigen lipstick of lipgloss

Ook populair: Top 7 beste poeder voor de vette huid met een matte finish