Living Proof Full Shampoo review: het beste voor dun, fijn haar

Living-Proof-Full-Shampoo-review

Het haarverzorgingsassortiment van Living Proof staat al een tijdje op mijn radar. Voor fijn en dun haar ben ik altijd op zoek naar goede producten die het haar niet TE licht maken, maar wel genoeg voeden. Ik heb een aantal belangrijke producten uit de Living Proof Full-collectie uitgeprobeerd: de Living Proof Full Shampoo, conditioner, Thickening Cream en Dry Volume & Texture Spray. In deze Living Proof Full Shampoo review deel ik mijn ervaringen met de producten van dit merk.

Living Proof Full Shampoo review

Living Proof Full Shampoo en Conditioner

Living Proof Full Shampoo review

Ten eerste beginnen alle goede haarroutines met een echt degelijke set shampoo en conditioner, en gelukkig zijn de Living Proof Full Shampoo en Conditioner een uitstekend duo dat een moderne kijk geeft op hoe om te gaan met fijn, plat haar. Ik ben zo gewend aan verdikkingsproducten, beginnend met een shampoo die alle olie verwijdert, en gevolgd door een conditioner die zo licht is dat het vrijwel zinloos is, maar het Full-duo is gelukkig heel anders in hun benadering.

De shampoo is zacht maar toch reinigend en voelt licht aan op het haar, terwijl de conditioner indrukwekkend voedend is, wat zo zeldzaam is voor dit soort producten. Ik vermijd regelmatig shampoo/conditioner-sets die beloven volume toe te voegen, omdat ze dit doen door mijn haar zo licht te maken dat het vreselijk statisch wordt, maar dat was geen probleem met het Living Proof-paar. Ik raad het ten zeerste aan als je vergelijkbaar haar hebt als het mijne.

Thickening Cream

Living Proof Full Shampoo review

Mijn ervaring met de Living Proof-producten is zeer positief en ik gebruik alle vier de producten, wat zeer zeldzaam is, vooral omdat ik erg kieskeurig ben over hoe ik wil dat mijn haar aanvoelt! Ik denk dat mijn favoriet van de stylingproducten de Living Proof Full Thickening Cream is, omdat het een merkbaar verschil maakt voor de dikte van mijn haar, zonder dat het voelt alsof het vol product zit.

Dry Volume & Texture Spray

Living Proof Full Shampoo review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Living Proof Full Dry Volume Blast is een product dat ik vaak gebruik aan het einde van mijn stylingproces, wanneer mijn haar droog is en gewoon een beetje lift nodig heeft. Je gebruikt dit als een spray, door het aan te brengen op plekken die wat meer pit nodig hebben. Het is in het begin een beetje plakkerig op het haar, maar ik heb gemerkt dat dit lijkt te verminderen naarmate de dag vordert, dus het haar heeft niet het gevoel dat het tegen de avond dringend een wasbeurt nodig heeft.

Living Proof Full Shampoo review
Link: voor, rechts: na gebruik van de Living Proof Full-lijn
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Conclusie

Al met al ben ik enorm enthousiast over deze producten. Mijn fijne haar krijgt veel meer body door deze lijn. Ook ziet het er supergezond uit en doe je lang met de flessen. Mijn haar lijkt ook nog een stuk dikker, mede door de Thickening Cream. Als je echt de complete ervaring wilt met de beste resultaten, dan kan ik die ook van harte aanbevelen om samen met de shampoo en conditioner te gebruiken. Dit is mijn favoriete lijn en ik kan zeggen dat het de investering meer dan waard is!

U leest: Living Proof Full Shampoo review: het beste voor dun, fijn haar

Ook populair: 6x de beste stijltang voor dun haar die je vandaag kunt kopen