L’Occitane Neroli & Orchidee Handcreme review

L'Occitane Neroli & Orchidee Handcreme

Ik denk dat er onder ons veel liefhebbers zijn van L’Occitane mini-geparfumeerde handcrèmes. Geparfumeerde en voedende mini’s, die regelmatig in onze tassen zitten, zijn altijd praktisch en naast hun efficiëntie is ook de verpakking een eye-candy. In deze review kijken we naar de L’Occitane Neroli & Orchidee Handcreme, mijn nieuwe aanwinst voor zachte handen.

L'Occitane Neroli & Orchidee Handcreme

Over de L’Occitane Neroli & Orchidee Handcreme

Inhoud: 75ml

Prijs: €22,30

Ingrediënten pluspunten: sheaboter, kokosolie, zonnebloemolie, bittere sinaasappelbloesemolie, vanille-extract

Ingrediënten minpunten: geen

Textuur: licht & romig

Werking: zonder een vettig gevoel, trekt snel in, hydrateert en laat een heerlijk geparfumeerde huid achter

Mijn ervaringen met deze L’Occitane handcrème

De beslissing om L’Occitane Neroli & Orchidee-crème te kopen, was in de eerste plaats de geur ervan (naast de uitstekende ingrediënten natuurlijk). Op dit moment is Neroli & Orchidee mijn favoriet onder de geuren van L’Occitane. Wat betreft het niveau van zoete tonen en ongelooflijk mooie fruitig-bloemige compositie, zou ik deze geur naast Nina van Nina Ricci plaatsen.

Qua formulering is dit een uitstekend product met voedende sheaboter, kokosolie, vanille-extract en bittere sinaasappelbloemolie. De textuur is licht, zijdezacht en trekt zeer snel in. Er wordt een kleinere hoeveelheid siliconen aan de formulering toegevoegd, wat voor mij een pluspunt is.

Het is vrij van “zwarte lijst”-ingrediënten zoals conserveermiddelen, parabenen, formaldehyde-afgifte (je zult het niet geloven, maar ze zitten in veel producten), alcohol, BHT.

Bekijk de complete L’Occitane Neroli & Orchidee lijn op bol.com!

L'Occitane Neroli & Orchidee Handcreme

Ik raad de L’Occitane Neroli & Orchidee Handcreme enorm aan. Als je al een bewonderaar bent van dit parfum, zou deze handcrème sowieso al in je tas moeten leven.

U leest: L’Occitane Neroli & Orchidee Handcreme review

Ook populair: Laneige kopen? Dit zijn de 10 beste Laneige producten van 2021

Aanbevolen artikelen