Logitech MX KEYS review: 5 redenen om hem vandaag te kopen

Logitech-MX-Keys-review

Wanneer productiviteit mijn prioriteit is, zal het hebben van een gebruiksvriendelijk en veelzijdig extern toetsenbord een betere typervaring bieden, waardoor ik mijn taak sneller kan voltooien. Terwijl ik op zoek was naar een toetsenbord dat bij mijn levensstijl past, vond ik Logitech MX KEYS Mini, een minimalistisch toetsenbord gemaakt voor contentmakers zoals ik. Laten we in deze Logitech MX KEYS review eens kijken naar de top 5 redenen wat en waarom ik dit nieuwe toetsenbord leuk vind.

Logitech MX KEYS Mini Draadloos Bluetooth Toetsenbord 

Het Logitech MX KEYS Mini Keyboard is een gamechanger voor iedereen die zich moet aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’ van flexibel werken en onderweg. Het zit boordevol functies die helpen om de productiviteit te verhogen en dingen gemakkelijker te maken, ongeacht met welk apparaat ik koppel of waar ik ook ga.

De MX KEYS Mini-afmeting is Hoogte 131,95 mm x Breedte: 295,99 mm x Diepte: 20,97 mm en met 506,4 g is het compact en slank; dus zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn.

MX KEYS Mini spreekt elke persoonlijkheid aan met drie kleuren – roze, lichtgrijs en grafiet – en past goed bij Master Series muizen, zodat je een complete MX-opstelling kunt bouwen en creëren als nooit tevoren. Je kan hem voor €89,90 bij bol.com bestellen.

MX KEYS review

Waarom je hem nodig hebt

Top 5 redenen waarom ik het Logitech MX KEYS Mini-toetsenbord goed vind:

1. Draadloos toetsenbord

Het nieuwe MX KEYS Mini-toetsenbord zit boordevol meer kracht in een minimalistisch draadloos toetsenbord. Het is ontworpen voor elke ruimte waar je werkt, of het nu een groot designbureau in de studio is of een thuisopstelling.

2. Type met comfort

Typ met vertrouwen, comfort en stijl op MX KEYS Mini, gemaakt voor efficiëntie, stabiliteit en precisie om het creatieve potentieel te maximaliseren. De typervaring is aangenaam, met de ergonomisch ontworpen toetsen die beter bij uw vingertoppen passen. MX Keys Mini is uitgerust met Perfect Stroke, Logitech’s beste niet-mechanische typetechnologie.

3. Nieuwe functies

Drie nieuwe functies die zijn ontworpen om uw werkervaring te optimaliseren bij het gebruik van Logitech-opties zijn beschikbaar in MX KEYS Mini: een dicteertoets (functie geleverd door Windows en macOS, beschikbaar in bepaalde landen), microfoontoets voor het dempen/dempen opheffen en een emoji-toets.

4. Snel opladen

De USB-C biedt snel opladen, de MX KEYS Mini verbindt eenvoudig tot drie draadloze apparaten met Bluetooth® Low Energy en is compatibel met Windows®, Chrome, Linux en Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth en Logi Bolt USB-ontvanger.

5. Snel opladen

De USB-C biedt snel opladen, de MX KEYS Mini verbindt eenvoudig tot drie draadloze apparaten met Bluetooth® Low Energy en is compatibel met Windows®, Chrome, Linux en Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth en Logi Bolt USB-ontvanger.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

U leest: Logitech MX KEYS review: 5 redenen om hem vandaag te kopen

Ook popualir: Top 10 beste horloge met navigatie en andere tracking functies