L’oreal 8 Second Wonder Water kopen? Bestel voor €10,65 online!

L'oreal 8 Second Wonder Water kopen

De L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water is een product dat je de laatste tijd overal op sociale media zult zien. Het ging viraal op TikTok en is nu ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Ik heb meerdere keren opgetogen over het L’Oreal Elvive-haarverzorgingsassortiment en ik koop vrijwel alles wat ze lanceren, dus toen de L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water werd gelanceerd, bestelde ik het meteen. Lees verder voor mijn ervaringen met dit product! Bij bol.com kan je de L’oreal 8 Second Wonder Water kopen voor €10,65 voor 200ml.

L'oreal 8 Second Wonder Water kopen

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths 8 Seconden Wonder Water

Veel mensen waren enthousiast over het feit dat L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths 8 Seconden Wonder Water ‘eindelijk’ in Nederland verkrijgbaar is, vanwege het populaire L’Oreal Elvive 8 Second Wonder Water dat verkrijgbaar is in de VS. Het zijn verschillende producten, met verschillende ingrediënten. We hebben niet de versie die de VS heeft, deze versie is exclusief voor het VK en het zijn verschillende producten, waarvan ik denk dat het een beetje verwarring veroorzaakt.

Beide producten maken gebruik van dezelfde ‘lamellaire’ technologie en hebben identieke flesontwerpen en bijna dezelfde naam, maar de VS en Europa hebben zeer verschillende regels voor ingrediënten op producten. Ik kan me voorstellen dat het effect bijna identiek zal zijn, maar de L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water is gelanceerd als onderdeel van de L’Oreal Elvive Dream Lengths-collectie, die is ontworpen voor mensen met langer haar.

Wat doet dit product?

“Ontdek Wonder Water van L’Oreal Elvive Dream Lengths, een baanbrekende nieuwe haarbehandeling die zichtbaar lengtes transformeert in slechts 8 seconden. Het haar is 10x gladder, met een glazige glans en een zijdezacht gevoel. Wonder Water is een baanbrekende behandeling voor beschadigd haar, in een uitspoelbare vloeibare conditionerformule die wordt aangedreven door Lamellar Water Technology.

Vochtinbrengende middelen en aminozuren richten zich op droge, beschadigde delen van het haar en vormen dunne lagen, Lamella genaamd, om het haaroppervlak glad te maken en de lengtes onmiddellijk te transformeren voor zijdezacht, glanzender en gezonder uitziend haar. Wonder Water is effectief op meerdere haartypes van fijn tot krullend en deze behandeling voor beschadigd haar is ook ideaal voor droog of pluizig lang haar. Wonder Water’s siliconenvrije formule op waterbasis voelt gewichtloos aan, zelfs op ultrafijn haar. Het werkt niet alleen, het doet wonderen!”

L'oreal 8 Second Wonder Water kopen
Het haar is 10x gladder, met een zachte, glazige glans

Gebruiksaanwijzing

L’Oréal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water is een uitspoelbare haarbehandeling.

  • Gebruik 2-3 keer per week na het wassen.
  • Gebruik 1 dosis voor fijn tot medium gestructureerd haar, 2-3 doses voor dik tot krullend gestructureerd haar, voeg nog 1 dosis toe als u extra lang haar heeft.
  • Breng rechtstreeks aan op nat haar, alleen op de lengtes, vermijd de hoofdhuid. U kunt een licht verwarmend gevoel krijgen als het product wordt geactiveerd.
  • Masseer 8 seconden en spoel uit. Gebruik indien nodig een conditioner.
  • Föhn voor nog meer resultaat!

Het L’Oréal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water kost €10,65 en is een zeer vloeibaar, en de fles heeft een mondstuk dat je draait, en dan direct naast je hoofdhuid en zachtjes in de fles knijpt voor het ‘water’ in het haar te verdelen. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om het water in mijn holle handpalm te persen, omdat ik merkte dat ik te veel verspilde met het mondstuk omdat het moeilijker te controleren is.

L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water voelt echt aan als water en je moet voorzichtig zijn met hoeveel je aanbrengt. Op de fles staat een handige genummerde gids om u te laten zien hoeveel product u moet gebruiken, aangezien ze een dosis van 20 ml per applicatie aanbevelen.

Het is zo’n simpele toevoeging om op de fles te hebben, maar het helpt echt omdat de waterige consistentie aanvoelt alsof je veel meer product gebruikt dan je misschien bent. Ik heb haar tot aan mijn middel, dus ik moest 30 ml per applicatie gebruiken, of 40 ml als ik een intensievere behandeling wil. Het is een vreemd product om aan te wennen, aangezien de L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water zo vloeibaar is en in tegenstelling tot alle andere haarmaskers of conditioners die ik heb geprobeerd.

Raad ik het aan L’oreal 8 Second Wonder Water te kopen?

Je haar voelt echt extreem zacht aan, waarvan ik aannam dat het siliconen zou zijn, maar de formule is siliconenvrij. Hoewel het meerdere vormen van alcohol bevat, is het dus geen product dat ik vaak zou gebruiken omdat mijn haar gevoelig is voor uitdroging.

Als je worstelt met stug of kroezig haar, denk ik dat je de L’Oreal Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water erg fijn zult vinden. Er wordt gezegd dat het een fantastische dupe is voor de Kerastase of Redken Lamellar Waters, dus als je de technologie wilt uitproberen, is deze budgetvriendelijke optie een goede keuze!

L'oreal 8 Second Wonder Water kopen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

U leest: L’oreal 8 Second Wonder Water kopen? Bestel voor €10,65 online!

Ook populair: 8x de beste oogcrème voor donkere kringen volgens dermatologen