l’Oreal Les Macarons review: kwaliteit en uithoudingsvermogen

l'Oreal Les Macarons review

De Infallible-lijn van L’Oreal is een van de beste drogisterijlijnen; de producten gaan erg lang mee en zijn redelijk budgetvriendelijk. Afgezien van het assortiment foundation en poeder, zijn de Infallible liquid lipsticks een ander product waar de online schoonheidswereld enthousiast over is. Na de eerste release is een nieuwe set Infallible Ultra Matte liquid lipsticks klaar om onze harten (en portemonnees!) te veroveren; introductie van Infallible Ultra Matte lipstick Les Macarons; langhoudende, schattige lipsticks met een verrukkelijke macaron geur, maar sterke uithoudingsvermogen! In deze l’Oreal Les Macarons review vertel ik jullie er alles over.

l'Oreal Les Macarons review

Over de verpakking

L’Oréal Les Macarons Infallible Ultra Matte lipstick is een nieuwe kleurenreeks geïnspireerd op een van de meest populaire desserts op aarde: Macarons. Er zijn 7 tinten beschikbaar. Ze kosten €14,99 en bevatten 6,7ml per stuk.

De applicator is schopvormig met een holte in het midden die overtollig product effectief absorbeert en naar de andere kant van de applicator overbrengt terwijl je het product aanbrengt. Nadat ik verschillende L’Oreal-lippenstiften had gehad met deze kenmerkende applicator van hen, realiseerde ik me dat dat het doel van het ontwerp is!

De lippenstift heeft een gladde, semi-crèmige consistentie en duidelijk intense pigmentatie. De tinten zijn over het algemeen aan de roze kant.

l'Oreal Les Macarons review

Mijn ervaringen met de L’Oréal Paris Les Macarons Langhoudende Matte Lipstick

Wat betreft uithoudingsvermogen, zonder twijfel, deze zijn GEWELDIG! Finish is zacht mat en droogt helemaal niet uit, maar blijft de hele dag zitten! Ik droeg dit de hele dag en na een paar drankjes en maaltijden was de vervaging erg minimaal (alleen aan de binnenkant van mijn onderlip) dat ik de lipstick niet hoefde te retoucheren.

Voor het kleurengamma zou ik Les Macarons een 6/10-score geven omdat minstens vier van de zeven tinten niet mijn voorkeur hebben, maar ik vind het product alsnog heel goed vanwege de formule. Verdorie, die uithoudingsvermogen en kwaliteit – geef me gewoon een langdurige, supercomfortabele lipstickformule en ik zal blij zijn! Daarom geeft mijn l’Oreal Les Macarons review dit product een dikke 8.

Ook populair: De 11 beste Bobbi Brown producten die wereldwijd geliefd zijn