L’oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review

L'oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review

Alleen al het feit dat dit het woord ‘bloemen’ in de naam heeft, was genoeg voor mij om enthousiast te zijn over deze nieuwe release van L’oreal – om nog maar te zwijgen over hoe mooi de fles eruitziet! Ik ben een sukkel voor esthetiek. Dus toen ik dit aangeboden zag worden bij bol.com, moest ik het bestellen om te zien hoe het was. In deze L’oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review vertel ik wat ik dacht! Bij bol.com kan je een 400ml fles voor €6,79 online bestellen.

L'oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review

Een prachtige zachtroze verpakking

Ik heb het uiterlijk al aangeroerd, maar de verpakking is echt to die for – er zijn vier producten in het assortiment van Fine Flowers, waaronder een toner, een gelcrème, gezichtsdoekjes en deze reinigingsmelk – allemaal in zachtroze, ze zien er allemaal uit goed genoeg om in je mand te slaan, want hoe PRETTY. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze echt een gezonde maat hebben – de melk wordt geleverd in een fles van 400ml, en toen ik hem bestelde voor €6,79, was ik enorm nieuwsgierig omdat het product er zeker naar uitziet dat het nog lang mee zal gaan!

Wat belooft het product?

Alle producten zijn bedoeld voor diegenen onder ons met een droge / gevoelige huid – gewoon een andere reden waarom ik dit heb opgepikt, aangezien ik een gevoelige en soms droge huid heb – en ze zijn allemaal geurend naar rozen en jasmijn. Laat me je vertellen, het ruikt goddelijk. Fris, bloemig en schoon.

Het zegt dat het ‘make-up verwijdert, reinigt en voedt’ – het liegt niet! Ik gebruik nog steeds mijn oogmake-up remover en gezichtsdoekjes zoals het deel uitmaakt van mijn routine, maar daarna gebruik ik dit in plaats van mijn gezicht te wassen – een beetje op een wattenschijfje pompen (een beetje gaat lang manier!) zoals voorgesteld, en glad over mijn huid – alle resterende sporen van make-up worden verwijderd, en ik maak geen grapje, mijn huid voelt daarna zo glad aan. Niet te dik of dun van consistentie, en het absorbeert prachtig in de huid.

L'oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Mijn L’oréal Paris Delicate Flowers Reinigingsmelk review geeft dit product 5 sterren!

Ik twijfelde eerst; Ik heb zo’n routine gehad om altijd mijn gezicht te wassen, dat ik niet zeker wist of een reinigingsmelk mijn huid zo schoon of zacht zou laten aanvoelen – maar ik ben blij te kunnen zeggen dat het echt zo is. Ik merk zelfs dat ik niet hoef te hydrateren omdat mijn gezicht zo zacht aanvoelt na gebruik. Ik heb echt het gevoel dat ik hier een winnaar heb bereikt, en ik ben absoluut van plan om de andere producten in het Fine Flowers-assortiment te proberen. Ze raden aan om de toner na de melk te gebruiken, dus ik denk dat ik dat daarna zal doen!

Ook populair: Waarom reinigingsmelk gebruiken? Dit zijn de voordelen!