L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

L’oreal Paris lanceerde een tijdje geleden de New Extraordinary Clay Haircare Range. Dit assortiment is internationaal niet nieuw, dus sommigen van jullie hebben misschien al producten uit dit assortiment gebruikt. Het assortiment heeft een Shampoo, Conditioner en Scalp Refresher. Ik heb alleen de L’Oreal Extraordinary Clay Shampoo, omdat de andere twee producten niet mijn cup of tea. Ik gebruik helemaal geen conditioners en opfrissers. De shampoo is geformuleerd met klei en is bedoeld voor mensen met vette wortels en droge lengtes. Laten we in deze L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review eerst ingaan op de productdetails voordat we naar mijn ervaring met de shampoo gaan. Een fles van 250ml is voor €10,36 bij bol.com verkrijgbaar.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

Over de Extraordinary Clay lijn

Het geheim van klei voor 72 uur zuivere wortels en gehydrateerde punten. Voor de eerste keer hebben L’Oreal Paris Laboratories 3 verfijnde kleien gecombineerd om hun eerste re-balancerende assortiment te creëren dat perfect uitgebalanceerd haar onthult. Verrijkt met buitengewone kracht van klei die diep zuivert en hydrateert je haar. Op maat gemaakte verzorging om de problemen van vette wortels en droge lengtes op te lossen. Hoofdhuid en haar voelen fris en schoon aan, zelfs 3 dagen na shampoo. Voor het beste resultaat, geef je over aan het volledige Extraordinary Clay-ritueel: Shampoo, Conditioner en Hair Refresher.

Voordelen :

 • Ultra Purifying: Wast overtollige olie op de hoofdhuid en wortels af. Helpt onzuiverheden en vervuilingsdeeltjes te verwijderen.
 • Intens hydraterend: hydrateert van lengtes tot punten voor gehydrateerd vrij golvend haar, waardoor het haar tot 72 uur fris blijft.
 • De hoofdhuid voelt 72 uur lang diep gezuiverd aan met frisheid en lichte, gelifte wortels.
 • Droog haar voelt tot aan de punten gehydrateerd aan voor vloeiende, vrij vloeiende lengtes.
 • Revitaliseert het haar met zachtheid, glans en veerkracht.
 • Een delicate Clay-textuur voor zuiverheid, hydratatie en schoonheid van het haar.
 • Ingrediënten:

Prijs: €10,36 voor 250ml

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

verpakking: De verpakking is vrij eenvoudig. Wordt geleverd in een fles met een open klep. Wat het uniek maakt, is de aantrekkelijke turquoise kleur van de fles. Het krijgt alle aandacht in mijn badplank. De fles is ook vrij stevig voor reisdoeleinden. Het heeft details zoals claims, ingrediëntenlijst, vervaldatum, net als alle andere L’oreal-shampoos.

Geur: De shampoo heeft een verkwikkende citrusgeur. Helemaal niet overweldigend. Het ruikt gewoon zo lekker en verfrissend. Ik hou ervan.

Textuur: De consistentie is aan de lopende kant. Maar niet te vloeibaar dat het overstroomt, het is gewoon perfect. Het heeft een glad parelachtig uiterlijk met een licht blauwgroene tint.

Ervaring: L’Oreal Extraordinary Clay Shampoo is ontwikkeld voor de vette hoofdhuid en droge lengtes. Dit is precies wat mijn haartype is. De shampoo heeft een zachte formule. Het schuimt redelijk goed en verwijdert vuil en olie zonder mijn haarlokken overdreven uit te drogen. De shampoo maakt mijn haar glad en zacht om aan te raken. Er zit dimethicon in, dus het ligt voor de hand om mijn haar zijdezacht te maken.

Wat ik het leukste vind aan deze shampoo, is het stimulerende, verkoelende gevoel dat het geeft tijdens het wassen. Ik kan de sensatie relateren aan Head and Shoulders Shampoo. Het is muntachtig en erg verfrissend. De shampoo heeft Eucalyptusolie, dat verklaart waarom het verkoelend is.

De shampoo kan mijn roos grotendeels verwijderen en tegelijkertijd zacht zijn voor mijn hoofdhuid. Het lost het opnieuw optreden van roos echter niet op. Zoals beweerd, behoudt het zijn frisheid gedurende 3 dagen, waarna mijn hoofdhuid vettig en vies begint te worden.

Wat ik ook leuk vind? De shampoo siliconenvrij! Ik merk dat mijn haartype daar veel baat bij heeft; het hangt minder in slierten naar beneden en krijgt meer body en volume.

Voordelen:

 • Betaalbaar.
 • Siliconenvrij
 • Verkrijgbaar in verschillende maten.
 • Aantrekkelijke turquoise verpakking.
 • Reinigt de hoofdhuid van onzuiverheden.
 • Geeft een verkoelend gevoel tijdens het wassen.
 • Verfrissende geur.
 • Trouw aan zijn beweringen.
 • Verwijdert roos van de hoofdhuid.

Nadelen:

 • Niet sulfaatvrij.

Beoordeling: 4/5

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

Conclusie

Raad ik deze shampoo aan? Als je de sulfaten erin geen probleem vind, ja, dan zal ik de L’Oréal Extraordinary Clay Shampoo aanbevelen. Het is een zachte zuiverende shampoo die olie en onzuiverheden verwijdert. Het droogt het minst uit en houdt je haar ook 3 dagen fris, zoals wordt beweerd. Daarnaast heeft het een heerlijke, verfrissende geur én is het siliconenvrij!

U leest: L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo review

Ook populair: Top 5 beste stille haardroger voor een geluidsvrije blow-out