L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review

L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review

Ik heb zojuist nog twee flessen L’Oreal Eye Makeup Remover bijgevuld en vond het tijd om dit bericht, dat ik voor het eerst in juli 2016 publiceerde, bij te werken. In die tijd had ik gezegd dat ik dit geweldige product al een decennium of twee gebruikte, en hoe het verdiende om te worden opgenomen in mijn SUPER Holy Grail List. Lees verder in deze L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review om erachter te komen waarom ik dit jarenlang kocht en of dit product enigszins lijkt op Lancome Bi-Facil – een oogmake-up remover die ik beschouw als de pionier van de dubbellaagse formulering. Wist je dat Lancome de eerste was die een formule met dubbele dichtheid voor make-upremover bedacht?

De L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof is online bij bol.com verkrijgbaar

L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review

Wat is er zo goed aan L’Oréal Oog & Lipmakeup Remover?

1. Verwijdert moeiteloos hardnekkige oogmake-up

Waterproof mascara of andere hardnekkige oogmake-up zullen bezwijken voor L’Oreal Eye Makeup Remover en moeiteloos smelten. Geen trekken! Het beste van alles is dat de ervaring koel en verfrissend is en dat de vloeistof aanvoelt als water. Niets is vet genoeg om je zicht te vertroebelen.

2. Het is zachtaardig

Ik zeg dit niet alleen omdat op de fles het woord ‘Zacht’ staat. Omdat ik dit al tientallen jaren gebruik, weet ik hoe snel en gemakkelijk het is om oogmake-up te verwijderen – zelfs hardnekkige. Zo’n effectieve reiniging is goed in onze inspanningen om veroudering tegen te gaan, omdat het betekende dat er minder aan de tere oogcontouren moest worden getrokken, die trouwens de eerste zijn die tekenen van veroudering vertonen.

3. Geen prikkeling

Als je make-upremover die prikt in de ogen tolereert, gebruik je waarschijnlijk een algemene op olie gebaseerde make-upremover die bedoeld is voor het hele gezicht. Waarom lijden? Ga voor L’Oreal Eye Makeup Remover, Lancome Bi-Facil of andere gespecialiseerde oogmake-up remover, aangezien de meeste zijn geformuleerd om gemakkelijk voor de ogen te zijn.

4. Oh zo goedkoop!

Wat L’Oreal Eye Makeup Remover onderscheidt van Lancome Bi-Facil is de prijs. L’Oréal is te koop voor een fractie van de prijs voor slechts €7,43 versus €34,49. Ik merk echter wel dat de verkoopprijs in de loop der jaren vrij snel stijgt – zie de laatste prijs. Wist je dat L’Oréal en Lancôme behoren tot hetzelfde moederbedrijf, namelijk L’Oréal? Zou dit de reden kunnen zijn waarom de goedkopere make-upremover van L’Oreal net zo goed werkte als de duurdere tegenhanger. Maar laten we een echt experiment doen om te bepalen of beide echt vergelijkbaar zijn in termen van effectiviteit.

L’Oreal oogmake-up remover versus Lancome Bi-Facil

Ik had twee sets patronen op mijn binnenarm getekend met de meest eigenwijze oogmake-up die ik bezat (in 2016). Ik gaf de twee flessen – L’Oreal en Lancome Bi-Facil – een goede shake om de oplossingen met dubbele dichtheid te mengen. Vervolgens plaatste ik wattenschijfjes die in elke oplossing waren gedrenkt over de “geschilderde” gebieden.

Het wattenschijfje werd voorzichtig opgetild, zonder enige veegbeweging. Je kunt zien dat er geen duidelijk verschil was in hoe de twee make-upverwijderaars in dit stadium presteerden. Vervolgens gaf ik elk gebied een veegbeweging met hun respectievelijke wattenschijfje. Omdat ik nog steeds geen significant verschil merkte, gaf ik de gebieden nog twee swipes.

L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het resultaat: welke oogmake-up remover is beter?

Uit mijn test bevestig ik mijn observatie met het blote oog dat er echt niet veel verschil was in de effectiviteit van deze twee producten. Drogisterij L’Oréal leek net zo goed als de premium geprijsde Lancôme Bi-Facil! Geweldig om een ​​kwaliteitsproduct te vinden dat ook gemakkelijk is voor de portemonnee.

U leest: L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review

Ook populair: 12x de beste wimperkruller van Kruidvat voor de perfecte krul