L’Oréal Paris Unlimited Mascara review: net wimperextensions!

L'Oréal Paris Unlimited Mascara review

Ik krijg veel vragen over mijn wimpers en de mascara die ik gebruik; het heeft de neiging om met het territorium te komen als je schoonheidsproducten behandelt. Mensen beginnen eigenlijk met te vragen of ik wimperextensions heb, en als ik uitleg dat het alleen de mascara is, lichten ze op. Het goede nieuws? Mijn huidige favoriet is van een massamerk, namelijk de L’Oréal Paris Unlimited Mascara. Je kan hem voor €17,99 bij bol.com bestellen (maar vaak is hij daar in de aanbieding voor ongeveer de helft). In deze L’Oréal Paris Unlimited Mascara review lees je wat ik van deze unieke mascara vind!

L'Oréal Paris Unlimited Mascara review

Over L’Oréal Mascara met buigbaar borsteltje

Maak kennis met je nieuwe mascara-obsessie: L’Oréal Paris Unlimited Mascara (€17,99). (Ik wou dat de naam “onbeperkt” betekende in termen van houdbaarheid, want ik ben bijna op het einde van mijn fles.) Ik was in Parijs voor Fashion Week met het merk, en Unlimited maakte deel uit van mijn welkomsttasje, waaronder deze Parijse -alleen aanbieden. Gelukkig lanceert het merk het product in januari in Amerika.

Als toegewijde Voluminous en Lash Paradise-fan had ik hoge verwachtingen van Unlimited toen ik het voor het eerst probeerde. Het leverde. Aanvankelijk was ik geïntrigeerd door de fles. Het is geen typische buis; het is niet vierkant of rond. “Het ziet eruit als een boei… je weet wel, in de oceaan. Of een opblaasbare bokszak,” zei mijn vriend toen ik hem vroeg om de vorm te beschrijven. Hij is niet verkeerd. (Vertel hem niet dat ik dat heb gezegd, bedankt.) Als het glas was, zou het eruit kunnen zien als een prachtige fles voor een geur. Het echte verschil is echter de borstel, die tijdens het aanbrengen van hoek verandert voor meer precisie. Je kunt het recht gebruiken of in een hoek van 45 graden klikken, wat bedoeld is om je te helpen beter bij de wortel van je wimpers te komen.

Mijn L’Oréal Paris Unlimited Mascara review

Voor mij verander ik de positie van het borsteltje nauwelijks, omdat ik merk dat ik gemakkelijk bij de wortel kan komen zonder dat te doen, maar deze extra toevoeging kan je mascara-applicatie een stuk beter maken. Ik hou niet van rubberen of siliconen applicators omdat ik vind dat ze de wimpers er niet licht en donzig uit laten zien. Unlimited scheidt ze echter, verlengt en geeft volume zonder ze te verzwaren. Het is een romige formule die de wimpers omhult zonder ze samen te voegen en zonder schilfers of spinnenpoten. Want wat is erger dan een spinnenpoot, zowel in mascara als in je sociale leven?

L'Oréal Paris Unlimited Mascara review

Mijn oordeel: 4.5/5

Ja, deze mascara is een grote favoriet. Hij verlengt mijn wimpers en geeft een enorm volume. Alsof je wimperextensions draagt. Niet voor niets krijg ik er zoveel vragen naar! Ik geef deze topper van L’Oréal daarom 4.5 van 5 sterren. Een half puntje gaat eraf omdat ik het nut van de buigzaamheid van het borsteltje niet echt in zie. Maar wellicht geldt dit voor jou anders en werkt het juist perfect. Ik zou daarom zeggen, probeer hem gerust uit, want de prijs-kwaliteitverhouding vind ik uitstekend bij deze mascara.

Ook populair: L’oréal Color Riche Matte Addiction Lipstick review: rijk en romig mat