L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review

De Loreal Volume Million Lashes Balm Noir Mascara in de test! Deze Loreal Mascara belooft zeven keer meer volume en natuurlijk versterkte wimpers. Met een verzorgende balsem en 99% natuurlijke ingrediënten zouden mijn wimpers zichtbaar voller en sterker moeten zijn. Hoe goed is de nieuwe Million Lashes Balm Noir-mascara van Loreal eigenlijk? Ik heb het geprobeerd en hier heb ik een L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review voor je geschreven met mijn indruk. Je kan de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir mascara bij bol.com bestellen.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review

Over het aanbrengen


De Million Lashes Mascara is een echte hit van Loreal. In de loop der jaren is het assortiment continu uitgebreid en kwam er een of andere speciale uitvoering op de markt. De nieuwste mascara-toevoeging wordt ook op tv geadverteerd. Natuurlijk, ik was nieuwsgierig. 

De Loreal Volume Million Lashes Balm Noir Mascara wordt aangebracht met een dichte rubberen borstel. Voor mij persoonlijk is dat een pluspunt omdat ik voor mascara’s de voorkeur geef aan rubberen wimperborstels. Het werk is dan ook gemakkelijk voor mij. De mascara bleef de hele dag betrouwbaar zitten en ik kon ‘s avonds ook geen vlekken of spinnenpoten zien.

De rubberen borstel wordt trouwens een  elastomeerborstel genoemd. Woehoe! Het heeft borstelharen van verschillende lengtes en omhult dus ook korte en fijne wimpers en comprimeert ze bovendien. 

Over de kleur en het effect

Dankzij het rubberen borsteltje van de Loreal Volume Million Lashes Balm Noir Mascara is de kleuroverdracht op mijn wimpers geweldig. Het diepzwarte product omhult mijn wimpers volledig. Het plakt niet aan elkaar en de wimpers zijn goed gedefinieerd en duidelijk van elkaar gescheiden. 

Mijn wimpers lijken veel dikker. Voor een goed resultaat is één laag voldoende. De mascara kan gelaagd worden voor een sterker effect. De goede scheiding blijft ook bij de tweede ploeg absoluut betrouwbaar. Duim omhoog daarvoor!

Een van de belangrijkste voordelen van Loreal Volume Million Lashes Balm Noir Mascara, naast de 99% natuurlijke ingrediënten, is een balsem die ook mijn wimpers moet verzorgen. Over het algemeen bevat de textuur volgens Loreal 8% zwarte minerale pigmenten en 92% verzorging. 

Eerlijk gezegd merk ik de balsem niet eens op in de formulering. De mascara kan zijn voedende werking ontwikkelen na langdurig gebruik, dat mag, maar voor mij is het visuele effect sowieso belangrijker.

Wat zijn de ingrediënten in Loreal Volume Lashes Balm Noir Mascara?

AQUA / WATER, BEHENYL BEHENATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PROPAANDIOL, PULLULAN, STEARIC ACID, GLYCERINE, ALCOHOL DENAT., PALMITIC ACID, NATRIUMHYDROXIDE, NATRIUMDEHYDROACETAAT, NATRIUMDEHYDROACETAAT, NATRIUMDEHYDROACETAAT, MYCONYCUM 499 , CAP: 77 IJZEROXIDES]. (FIL B266776 / 2)

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review

Mijn conclusie over de Loreal Volume Lashes Balm Noir Mascara

Zoals zo vaak het geval is voor mijn smaak: Loreal rockt gewoon mascara. Ik vind Loreal Volume Lashes Balm Noir Mascara een goed product. Hij heeft me volledig overtuigd! Zeker als je van mooie, dikke wimpers houdt. Hetgeen de mascara brengt is een aanzienlijke verlenging van de wimpers, maar of je dat wilt, is een kwestie van smaak – wat mij betreft scoort de Loreal Volume Lashes Balm Noir Mascara zeker punten met dit exemplaar.

U leest: L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir review

Ook populair: 12x de beste Kruidvat concealer die even goed zijn als de duurdere