Love Pearl kopen? Bestel de Wensparel Ketting!

love pearl

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau met een mooie achterliggende boodschap? Dan is het Wensparel Sieraad een hele goede optie! Deze prachtige set bestaat uit een oesterparel met daarin een echte oester. Wanneer je de schelp opent vind je een oesterparel, wat staat voor geluk en gezondheid. De parel bevat een witte, crème, perzik, lavendel of gouden kleur. Draag hem in de stijlvolle bijgeleverde zilveren ketting met een mooie hanger. Wanneer je de parelketting draagt zullen wensen uitkomen. Een mooie gedachte voor een bijzonder persoon!

De Wensparelketting, ook wel bekend als de Love Pearl, is voor €14,95 bij Bol.com te koop. Er zijn verschillende varianten waar je uit kan kiezen. Wil je er een cadeau doen aan je vriendin, je moeder, je zus, oma of dochter? Of ga je liever voor een algemene tekst als I love you? Er zijn diverse opdrukken verkrijgbaar. Elke verpakking is voorzien van een bijpassende tekst. Zo klinkt die voor oma als volgt: “Een luisterend oor, een arm om me heen. Altijd bent u er en staat u klaar met advies en wijze raad. U bent echt een parel van een vrouw, een juweel. Ik ben er trots op dat u mijn oma bent.” Een mooie boodschap waar elke ontvanger blij van wordt.

Bestel hier de prachtige Love Pearl set voor €14,95 online!

 love pearl

Waaruit bestaat de Love Pearl set?

Een Wensparel set wordt compleet geleverd met oester, parel, kettinghanger en ketting. Je bent met een zo’n verpakking dus in een klap klaar met het vinden van een origineel geschenk. En het mooie is dat het ook voor verschillende gelegenheden inzetbaar is! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruiloft? Maar voor een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag is het natuurlijk ook een hele mooie suggestie. Tenslotte is het de boodschap die je aan iemand mee wilt geven! Door de bijgeleverde ketting zal de ontvanger heel lang veel plezier kunnen beleven aan zo’n bijzonder cadeauproduct. Zelf heb ik hem ook aan mijn moeder gegeven en zij draagt de parelketting regelmatig!

Zo gebruik je deze cadeauset!

De Wensparel Ketting is een unieke en stijlvolle cadeausuggestie. Wanneer je hem aan iemand geeft, kan hij of zei als volgt te werk gaan:

  1. Doe een wens en open vervolgens het oesterblikje.
  2. Open voorzichtig de schelp en haal de parel eruit.
  3. Plaats de parel eenvoudig in de kettinghanger.
  4. Draag de ketting en de wens zal uitkomen!

Op deze eenvoudige wijze beleef je alleen al veel plezier aan het openen van het blikje waar de oester in zit. Het is natuurlijk alleen een echte oesterparel die de eigenschap bezit om wensen en dromen uit te laten komen, dat maakt deze set nou zo bijzonder!

Laat wensen uitkomen met de Love Pearl. Bestel hem hier voor €14,95 online!

love pearl    love pearl

De mooiste sieraden kopen

Bij Bol.com is het assortiment met prachtige sieraden oneindig. Zoek jij toch liever een ander soort ketting of iets anders met parels? Neem dan gerust eens een kijkje. Je kan ook in een hele andere hoek zoeken zoals parfum of beautyproducten. Ook daarvan zijn er diverse topmerken te koop die producten aanbieden die ook heel geschikt zijn om weg te geven als cadeau. Neem daarom gerust eens een kijkje, want het aanbod is enorm!