Lush Once Upon A Time body lotion review

Lush Once Upon A Time body lotion review

Lush Once Upon a Time Body Lotion is een nieuwe, lichtgewicht bodylotion die werd gelanceerd met de Lush Christmas -collectie en fans van So White zullen hier heel blij mee zijn! Ik was teleurgesteld over Snowflake Body Lotion, maar Lush Once Upon a Time Body Lotion krijgt een dikke goedkeuring! In deze Lush Once Upon A Time body lotion review vertel ik je alles over dit heerlijke product, waarvan de geur me doet denken aan het klassieke sprookje van Sneeuwwitje.

De collectie van Lush heeft voor mij persoonlijk een aantal keepers! Maar let op: Lush-producten hebben een houdbaarheidsdatum. Trieste zucht! Ach ja! We kunnen hopen dat Once Upon a Time Body Lotion in het assortiment blijft want ik vind het geweldig. De geur is uniek en de werking is heerlijk verzachtend.

Lush Once Upon A Time body lotion review

De geur van zoete appels en appelbloesem

Gebaseerd op de geur van de So White Bath Bomb, ruikt Once Upon a Time Body Lotion naar zoete, lichtzure appels. Voor mij heb ik altijd een visioen van Sneeuwwitje die die eerste grote hap nam van de sappige rode appel die de Boze Koningin haar presenteerde als ik deze geur ruik. Het zijn appels, het zijn appelsbloesems, het is prachtig! Het doet me denken aan een herfstdag en ik loop door een boomgaard en maak me klaar om die perfecte appel van de top van de boom te plukken. Het is een heel mooie geur met een lange, aanhoudende worp.

Ik pas dit toe na mijn ochtenddouche en de geur is nog steeds goed nadat ik aan het einde van de nacht thuiskom! Het absorbeert gemakkelijk in de huid en heeft een romiger textuur en was gelukkig niet plakkerig en plakkerig zoals Snowflake Body Lotion was. Al met al was dit heerlijk en rook het heerlijk! Zeker de moeite waard als je van So White houdt of gewoon van appelgeuren houdt! Ja, mijn Lush Once Upon A Time body lotion review geeft dit product een dikke 5 sterren!

Ook populair: La Mer Eye Cream dupe: Heimish Marine Care Eye Cream!