M.A.C Modern Twist Kajal Liner review

M.A.C Modern Twist Kajal Liner review

Vandaag is het de beurt aan een M.A.C Modern Twist Kajal Liner review. MAC beschrijft deet verdraaibare kajal-potloden als slijtvast en waterdicht. De kohl-achtige voering die zwoel, verleidelijk en een beetje gedurfd is. De gemakkelijk glijdende formule maakt van dit potlood een wonder in één beweging met een zijdezachte textuur, perfect voor het omranden van de gevoelige waterlijn. De kleurintensiteit en extreme diepte creëren een look met een ongeëvenaarde impact. Dat klinkt goed, laten we kijken of dit ook daadwerkelijk het geval is!

M.A.C Modern Twist Kajal Liner review

Over M.A.C Modern Twist Kajal Liner

De M.A.C Modern Twist Kajal Liner wordt geleverd in een stijlvolle zwarte, glanzende verpakking in twist-up-stijl met MAC erop geschreven. Het potlood heeft een nauwsluitende dop die goed past om te voorkomen dat de punt van het potlood uitdroogt. Het potlood kost €19,95 en is bij Bol.com verkrijgbaar,

De tint: De tint is grijsachtig zwart – niet gitzwart. Maar een paar swipes van de kohl geeft een mooie donkere kleur op de waterlijn.

De formule: Het potlood is een perfecte mix van romige en matte textuur waardoor het langer blijft zitten. De textuur maakt een soepele toepassing van de kajal op de waterlijn mogelijk zonder trekken of trekken.

Toepassing : Het MAC potlood kan tijdens het aanbrengen gemakkelijk worden opgedraaid zonder te slijpen en brengt dus geen productverspilling. De punt geeft een goede lijn en de intensiteit kan gemakkelijk worden opgebouwd. Ik heb geprobeerd dit ook als eyeliner te gebruiken en het werkte als een charme en bewoog niet toen het eenmaal was gezet, dus geen vlekken of uiloop.

Afwerking: Het geeft een mooie matte afwerking bij het aanbrengen. Omdat de intensiteit gemakkelijk op te bouwen is, kan men de ogen definiëren met een zachte blik door een enkele veeg van de kajal of het opbouwen tot een gedurfde look. De kajal ziet er donkergrijsachtig zwart uit als hij eenmaal is gezet.

Houdbaarheid: Het Twist up-potlood gaat gemakkelijk 6 tot 7 uur mee wanneer 2-3 lagen worden aangebracht.

M.A.C Modern Twist Kajal Liner review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn ervaring met de M.A.C Modern Twist Kajal Liner

Ik had de Modern Twist Kajal Liner is eerste instantie in de winkel aangebracht, om te kijken of het mijn dag shoppen zou overleven. Ik was een beetje voorzichtig toen ik de MAC Kohl-potloden oppakte omdat ze €19,95 kosten. Ik bracht hem aan en ging het hele winkelcentrum af en eenmaal thuis controleerde ik de status van de Kohl op mijn ogen. Ik was zo overweldigd om te zien dat het zelfs na 5-6 uur aanbrengen nog intact was! Daarna besloot ik hem direct online te bestellen bij bol.com.

Pluspunten:

  • Stevige zwarte twist-up potloodverpakking
  • Romige zachte textuur
  • Smudge-proof en waterbestendig
  • Getest door oogartsen.


Minputen:

  • Vereist een paar veegbewegingen om een ​​langdurig effect en kleur te geven
  • Omgekeerd intrekken is niet mogelijk
  • Het product moet bij gebruik worden afgedekt om te voorkomen dat de punt uitdroogt
  • Duur

Mijn M.A.C Modern Twist Kajal Liner review geeft dit product 4,5 ster

De M.A.C Modern Twist Kajal Liner is een zachte, romige, matte kohl in twist-stijl met een opbouwbare intensiteit voor een veegvaste en langdurige kohled-look. Een half sterretje gaat eraf wegens de prijs, maar persoonlijk vind ik die wel in verhouding staan met de kwaliteit. Je zal lang plezier beleven aan de M.A.C Modern Twist Kajal Liner!

Ook populair: 15 x de meest verkochte MAC lippenstift favorieten