MAC Love Me lipstick review in Bated Breath

mac love me lipstick review

MAC Love Me Lipstick is een nieuwe permanente lijn van met Arganolie doordrenkte lippenstift met een zijdezachte, lichtgewicht textuur en een gewichtloze afwerking. MAC heeft dit nieuwe assortiment in 24 verschillende tinten uitgebracht en de belofte dat het een conditionerende, hydraterende formule heeft. Omdat ik drogere lippen heb en ik altijd op zoek ben naar een mooie hydraterende lipstickformule, wilde ik deze MAC lipstick graag proberen. Ik heb maar één tint gekocht uit de Love Me Lipstick-collectie, namelijk Bated Breath, maar ik weet al dat ik terug zal gaan, want ik vind deze formule erg leuk. Hier is mijn MAC Love Me lipstick review en gedachten! Je kan ze voor €24,95 in alle tinten bij bol.com bestellen.

MAC Love Me lipstick review

Een lichte, boterachtige textuur die droge lippen goed doet

Deze nieuwe lipsticks worden geleverd in een paars en zwart ombre-omhulsel. Ze kosten €24,95 per stuk. Vraag me niet waarom, maar ze zijn duurder dan de reguliere lijn MAC Lipsticks die dezelfde maat hebben en gemiddeld €19,99 kosten. Ik kocht MAC Love Me Lipstick in Bated Breath, dat wordt beschreven als een warm roze-achtig bruin. Er is altijd een les geleerd bij het kopen van iets voor MAC op basis van de beschrijvingen die ze geven, omdat het bijna altijd niet is wat ik verwacht. Ik dacht dat dit een warm roze bruin zou zijn, maar voor mij voelt het meer als een warme pruim. Ik was een beetje teleurgesteld toen het met de post binnenkwam. Dat is het leven! De kleur heeft me misschien teleurgesteld, maar de formule niet.

Dit is eigenlijk een van die formules die je waarschijnlijk geblinddoekt kunt toepassen. Het is een romige, lichtgewicht textuur die met weinig moeite over de lippen glijdt. Dit is een puur genot om te gebruiken! De textuur voelt licht boterachtig aan, kleeft niet aan drogere plekken en is soepel en uitstekend gepigmenteerd van toepassing. Zoals beloofd voelt het lekker hydraterend aan op mijn lippen en blijft het ongeveer vier uur zitten zonder te migreren of te bevederen. Het heeft een zachtere glansafwerking die naar mijn mening niet satijn was, maar een subtiele glans had. In sommige opzichten doet de formule me denken aan een veel betere en rijkere versie van MAC’s Luster Lipstick-afwerking! Dit is een formule die mensen met drogere lippen zullen waarderen.

MAC Love Me lipstick review

Mijn MAC Love Me lipstick review geeft deze lippenstift 5 sterren

Als je matte lippenstiften hebt geprobeerd, zul je het ook goed kunnen vinden met deze lichtgewicht, romige en licht hydraterende textuur! Het is fijn van toepassing en ziet er prachtig uit! Ik kijk ernaar uit om meer tinten te proberen! Ja, mijn MAC Love Me lipstick review geeft deze MAC lippenstift lijn dikke 5 sterren!

Dit vind je misschien ook leuk: Lush Once Upon A Time body lotion review